Spectacolul Kings On Ice ce trebuia să se desfăşoare pe 30 martie 2013 la patinoarului Mihai Flamaropol din Bucureşti va fi amânat pentru anul viitor, la o dată ce va fi ulterior anunţată. Reprogramarea evenimentului are loc din motive logistice, organizatorii au anunţat că patinoarul Mihai Flamaropol are în acest moment probleme mari în ceea ce priveşte gradul de funcţionalitate.

Conform acestora patinoarul Mihai Flamaropol nu poate garanta condiţiile optime pentru desfăşurarea evenimentului, fapt ce a determinat amânarea galei aniversare pentru anul viitor când se aşteaptă o îmbunătăţire a condiţiilor pentru organizarea unui astfel de spectacol.

Raluca Popescu, Director General Amphitrion a declarat: „Deşi am sperat că situaţia patinoarului Mihai Flamaropol se va îmbunătăţi, ni s-a comunicat ca este posibil că în orice moment, din lipsă de fonduri, patinoarul să nu mai beneficieze de niciuna dintre utilităţile necesare funcţionării: energie electria, apa etc. În aceste condiţii, spectacolul programat nu poate avea loc. Am dorit foarte mult să nu dezamăgim publicul fidel acestui show şi am sperat că se va găsi o soluţie pentru rezolvarea problemelor legate de patinoar. Din pacăte, nu se întrevede nici o posibilitate de soluţionare a situaţiei actuale. Este regretabil ca Bucureştiul nu are în acest moment nici un patinoar care să poată găzdui un spectacol de o asemenea amploare, un loc pentru tinerii care doresc să se dedice acestui sport sau pentru cei care practică hocheiul pe gheaţă. Dorim şi sperăm să primim veşti mai bune şi să putem continua seria spectacolelor de excelenţă a patinajului la Bucureşti„.

Recuperarea contravalorii biletelor

Recuperarea contravalorii biletelor deja achiziţionate pentru show-ul ce ar fi trebuit să se desfăşoare pe 30 martie 2013 la Patinoarul Mihai Flamaropol se poate face la punctele de vânzare de la care a fost cumpărat, respectiv reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau de pe www.myticket.ro, în perioada 4 februarie – 4 martie 2013.

Aceasta ar fi trebuit să fie cea de-a cincea ediţie a evenimentului în Capitală. Evgeni Plushenko şi Edvin Marton, actorii principali ai Kings on Ice au cucerit audienţa din România la fiecare apariţie. Reprezentaţiile precedente ale show-ului s-au desfăşurat cu casa închisă strângând mii de spectatori.