Festivalul Blaj aLive îşi lărgeşte line-up-ul cu Kenny Larkin, Aria Urbană, Dan Andrei, The Speakers, Impex, AnySound şi Verde. Câmpia Libertăţii aşteaptă publicul dornic de distracţie între 7 şi 8 iunie 2014 la a doua ediţie a festivalului Blaj aLive.

Kenny Larkin este unul dintre cei mai de seamă reprezentantaţi ai curentului tehno din Detroit. Artistul este unul dintre „obişnuiţii” scenelor de la noi, acesta mixând la Arenele Romane, Palatul Ghika, World Trade Plaza şi nu numai. Muzicianul american va fi headliner-ul de sâmbătă, 8 iunie, pe scena electro.

Aria Urbană se defineşte drept „un proiect născut din pasiune. Ca mai toate trupele care au început cândva să cânte din plăcere, suntem motivaţi de dorinţa de a crea, de a lasa ceva în urma, fără să uitam de unde am plecat.” Publicul român a avut ocazia să-i mai vadă în Braşov, Cluj-Napoca sau Timişoara, dar niciodată pe un pământ încărcat de istorie aşa cum e Câmpia Libertăţii, iar pentru asta există Blaj aLive.
Prezent la Blaj spun şi băieţii de la The Speakers, o apariţie proaspătă în peisajul muzical românesc. Trupa The Speakers a luat naştere în 2011 şi este formată de Vicenţiu (voce), Sorin (sintetizator), Andreea (bass), Andrei (tobe), Angus şi Zeca (chitară).

O veste bună avem şi pentru amatorii de ciclism, astfel organizatorii au anunţat participarea gratuită la Blaj aLive a membrilor asociaţiilor de ciclism partenere care ajung pe două roţi la festival.

Pe lângă trupele confirmate recent, în cadrul festivalului vor concerta şi Awolnation, Seether, VUNK, Zdob şi Zdub, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and The Backstabbers, Gasolines, Matias Aguayo, Matthias Meyer, Coma, Tobias Thomas, Barnt şi Blackstar.

Bilete şi abonamente Blaj aLive 2014

Biletele şi abonamentele pentru Blaj aLive 2014 sunt disponibile atât în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, cât şi pe platforma shop.artmania.ro la următoarele preţuri:

Categoria Preţ
Abonament + Camping (1000 de unităţi) 50 lei cumpără bilete
Abonament 30 lei cumpără bilete
Bilet ziua 1 15 lei cumpără bilete
Bilet ziua 2 15 lei cumpără bilete