Keane, Two Door Cinema Club, Foster the People, Balthazar, L’Imperatrice, Jadu Heart, Digitalism și Bob Moses (club set) sunt noile confirmări pentru cea de-a zecea ediţie a festivalului Summer Well, între 7 și 9 august 2020, la Domeniul Ştirbey din Buftea. Aceştia se alăturilor artiştilor confirmaţi deja: Nothing But Thieves, Foster, Of Monsters and Men, Tom Walker, Woodkid, dar și Orchestra Simfonică București.

Abonamentele pentru festivalul Summer Well 2020 sunt disponibile în reţeaua Entertix/MyTicket şi online pe www.entertix.ro şi www.myticket.ro, la prețul de 245 lei + taxe, până pe 5 februarie, şi la 275 lei + taxe, după această dată.

Concerte în premieră, la #SummerWell10 Anniversary Edition

Keane au debutat în anul 1995, însă au rămas un nume local până în anul 2003, când au lansat single-urile „Everybody’s Changing” și „Somewhere Only We Know”. La scurt timp, britanicii de la Keane au lansat albumul lor de debut, „Hopes and Fears” (2004), care a captat atenția internațională. De atunci, artiștii au mai lansat încă 4 albume, cel mai recent fiind „Cause and Effect” (2019), iar concertul de la Summer Well 2020 este inclus în turneul de promovare şi este in premieră în România.

Two Door Cinema Club se alătură line-up-ului Summer Well 2020, fiind la prima lor vizită aici. Britanicii sunt activi în industria muzicala încă din 2007. În 2010, Two Door Cinema Club și-au lansat primul album „Tourist History”, ce include single-ul de succes „Something Good Can Work”. De atunci, artiștii au mai lansat încă 3 albume, cel mai recent, „False Alarm”, chiar în anul 2019, iar concertul din august 2020, de la Summer Well, vă face parte din turneul de promovare pentru acest material.

Pe scena festivalului vor urca și belgienii de la Balthazar. Trupa a fost fondată în 2005, când artiștii au câștigat mai multe concursuri de talente locale. A urmat o perioadă de câțiva ani în care Balthazar au participat la concerte și festivaluri locale, devenind un nume cunoscut atât în Belgia, cât și în Olanda, Germania și Franța. În anul 2010, Balthazar a lansat albumul de debut „Applause”, urmat de „Rats” (2012) și „Thin Walls” (2015). Cel mai recent album Balthazar, „Fever”, a fost lansat în prima parte a anului 2019 și foarte bine primit pe întreg continentul.

https://www.youtube.com/watch?v=KmATL-9unbo

Lansați în 2009, americanii de la Foster The People și-au început activitatea muzicală în Los Angeles, dar s-au făcut cunoscuți la nivel internațional rapid, lansând în anul 2010 cunoscutul single „Pumped Up Kicks”. Melodia a devenit extrem de repede un hit internațional, iar ulterior a fost inclusă pe albumul lor de debut „Torches”. De atunci, americanii au mai lansat doua albume, „Supermodel” (2014) și „Sacred Heart Club” (2017).

L’Imperatrice și Jadu Heart completează lista artiștilor care vor cânta pentru prima dată în România în această vară, precum și duo-ul german de muzică electronică, Digitalism, și canadienii de la Bob Moses.

Artiştii confirmaţi la Summer Well 2020

De asemenea, așa cum ne-au obișnuit, Orchestra Simfonică din București va reveni pe scena Summer Well în seara de 7 august 2020, la Night Picnic. Muzicienii vor fi pregătiți să surprindă publicul cu cover-urile inedite, într-o maniera clasică, a celor mai cunoscute piese ale artiștilor care vor urca pe scenă în cele două zile de festival.

Abonamente Summer Well 2020

Abonamentele pentru festivalul Summer Well 2020 sunt disponibile în reţeaua Entertix/MyTicket şi online pe www.entertix.ro şi www.myticket.ro, la prețul de 245 lei + taxe, până pe 5 februarie, şi la 275 lei + taxe, după această dată.

Summer Well 2020 este un festival organizat de Livada.