Judas Priest, una dintre cele mai importante formaţii de heavy metal, revine în concert la Bucureşti, pe 22 iulie 2018, la Romexpo, în cadrul turneului de promovare a albumului „Firepower”, ce urmează a fi lansat în luna martie a anului viitor. Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate la un preţ special până pe 9 martie 2018.

Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câştigat pentru „Best Metal Performance” şi cu cel mai recent material, „Redeemer of Souls”, pe prima poziţie în US Billboard Top 200, Judas Priest ţine în continuare standardul sus după cele 4 decenii de activitate.

Formată la începutul anilor ’70 în Birmingham de către K.K. Downing şi Ian Hill, în 1974 li s-a alăturat Rob Halford şi Glenn Tipton. După câteva încercări discografice precum „Rocka Rolla” şi „Sad Wings of Destiny”, au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formaţie etalon.

Judas a fost una dintre primele formaţii care a popularizat hainele şi accesoriile din piele în randul comunităţii metal. Anii ’80 a adus maturizarea formaţiei, cu albume precum „British Steel”, „Point of Entry”, „Screaming for Vengance” şi „Defenders of the Faith”. A doua jumatate a anilor ’80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume, precum „Turbo” şi „Ram it Down”. Totul a culminat cu „Painkiller” (1990), album considerat de mulţi specialisti, dar şi fani ca fiind cheia de boltă a discografiei britanicilor.

În prezent, Judas Priest pregătesc albumul „Firepower”, care va fi lansat în prima parte a anului 2018.

Bilete Judas Priest la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Judas Priest îl va susţine la Romexpo din Bucureşti, pe 22 iulie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de categoria de loc, dar şi în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ earlybird* Presale La intrare
Categoria A 280 lei 300 lei 320 lei bilete
Categoria B 175 lei 195 lei 210 lei bilete
Categoria C 149 lei 169 lei 189 lei bilete
Categoria D 129 lei 149 lei 159 lei bilete
  • Preţ earlybird – valabil până pe 9 martie 2018
  • Categoria A – cu loc pe scaun în tribuna VIP (doar 1000 de bilete)
  • Categoria B – fără loc, în faţa scenei (doar 1000 de bilete)
  • Categoriile C şi D – în spatele categoriei B, fără loc (4000 de bilete)

Harta pozitionare: http://bit.ly/hrmxp

  • Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C şi D şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid
  • Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate

Concertul Judas Priest de la Romexpo din Bucureşti este un eveniment METALHEAD.