Acest eveniment a avut loc in data de 25 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 25 octombrie 2013, începând cu ora 23:00, Joseph Capriati va mixa în Kristal Club din Bucureşti pentru a da startul unui nou concept de evenimente, BLACKOUT. Luigi Madonna va fi cel care va da startul petrecerii.

Joseph Capriati va oferi o avanpremieră a gig-urilor pe care le va susţine în cadrul turneului mondial de promovare al noului său album „Self Portrait”, al doilea din cariera DJ-ului.

Prestaţiile incendiare ale lui Joseph Capriati, pe scena marilor festivaluri de muzică electronică precum Time Warp Mannheim, Awakenings, Tomorrowland sau Monegros, l-au propulsat în topul celor mai căutaţi DJ. Ca şi producător, napoletanul s-a afirmat încă de la primul release în 2007 când era privit ca un nou talent. De atunci, au urmat release-uri pe labeluri precum Drumcode, CLR sau Analytictrail.

DJ-ul şi producătorul de origine italiană, Luigi Madonna, şi-a făcut loc pe scena muzicii techno prin producţiile sale rezonate ce şi-au găsit locul în seturile unora dintre cele mai mari nume ale industriei cum ar fi Richie Hawtin, Pan Pot sau Adam Beyer.

Bilete Joseph Capriati şi Luigi Madonna în Kristal Club din Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona în avans, până pe data de 24 octombrie 2013, la preţul de 22 lei de la magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului sau online pe www.myticket.ro.

În seara evenimentului, biletele vor avea costa 30 lei până la ora 00:00 şi 40 lei după această oră.