John Digweed şi Carl Cox sunt primele nume anunţate pentru Sunwaves 14, evenimentul ce se desfăşoară între 16 şi 18 august 2013, pe plaja Nord din staţiunea Mamaia, scrie nights.ro.

Află mai multe detalii şi line-up-ul complet Sunwaves 14!

DJ-ul englez, John Digweed, va mixa în a doua seară a evenimentului, pe 17 august 2013, după o prestaţie în clubul Pacha din Ibiza. Artistul, care a făcut seri memorabile şi în Bucureşti şi Craiova la începutul acestui an, este unul dintre cele mai vizibile nume pe cele mai multe afişe ale evenimentelor la nivel mondial.

John Digweed a început să mixeze încă de la 15 ani, după ce i-a atras atenţia binecunoscutului Sasha. Între timp, DJ-ul s-a impus în lumea house-ului, iar mai târziu, John Digweed a devenit un nume similar cu progressive house.

Cel de-a doilea invitat confirmat, Carl Cox, revine la noua ediţie a evenimentului de la mare, după ce a mixat în cadrul Sunwaves 8. Rezident al clubului Space din Ibiza, Carl Cox este un nume emblematic pentru muzica techno. DJ-ul britanic a făcut performanţă în diferite cluburi, dar şi la radio BBC 1.

La cei 50 de ani, Carl Cox este producător, manager de casă de discuri şi de agenţie de impresariat, mereu în descoperire de talente care să fascineze lumea de la platane.

Programul complet şi preţul biletelor la evenimentul organizat de către Sunrise & Kristal Club în staţiunea Mamaia vor fi anunţate în perioada următoare.

La ediţii anterioare, Sunwaves i-a adus în faţa românilor pe Richie Hawtin, James Zabiela, Magda, Ricardo Villalobos, Sasha şi mulţi alţi artişti internaţionali şi autohtoni.