Chitaristul Joe Satriani revine în România cu două concerte ce fac parte din turneul european „The Shockwave Tour”, pe 12 octombrie 2015, la Sala Polivalentă din Bucureşti, şi pe 13 octombrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În cadrul acestui turneu început în toamna anului trecut, Satriani cântă alături de Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) şi  Mike Keneally (clape, chitară).

Originar din New York, Joseph „Joe” Satriani s-a hotărât să îşi dedice timpul iniţiativei de a deveni chitarist chiar în ziua în care Hendrix a murit, renunţând astfel la pasiunea sa, fotbalul. Chitaristul şi-a început cariera ca instructor de chitară, printre elevii săi fiind nume cunoscute precum Steve Vai, Andy Timmons, Kirk Hammett (Metallica) sau David Bryson (Counting Crows).

În 1988, Satriani a fost recrutat de Mick Jagger să îl acompanieze în primul său turneu solo, iar în 1994 a concertat cu Deep Purple ca şi chitaristul lor principal.

De-a lungul carierei sale de peste patru decenii, Satriani le-a oferit fanilor săi 14 albume, dintre care cel mai recent este „Unstoppable Moment”, din 2013, şi sute de concerte memorabile în toată lumea, activitate ce i-a adus numeroase recunoaşeri, printre care şi 15 premii Grammy şi distincţia de cel mai bine vândut chitarist de rock instrumental al tuturor timpurilor, cu 10 milioane de albume vândute.

Cele mai ascultate melodii are celebrului chitarist, printre care „The Crush of Love”, „Satch Boogie”, „Shine On American Dreamer”, „Cryin'” sau „Always with me, always with you”, vor răsuna la Bucureşti şi la Cluj-Napoca, alături de piese incluse pe albumul ce urmează să fie lansat în vara acestui an.

Bilete concerte Joe Satriani

Biletele pentru concertele Joe Satriani de la Bucureşti şi Cluj-Napoca pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie. Pentru concertul susţinut la Bucureşti, fanii pot profita de perioada de PRESALE, valabilă până la data de 30 iulie 2015.

Bilete Joe Satriani Bucureşti

Categoria Preţ până la 30.07 Preţ până la 01.08
Categoria Golden VIP 195 lei 225 lei cumpără bilete
Categoria VIP 155 lei 185 lei  cumpără bilete
Categoria I 115 lei 135 lei  cumpără bilete
Categoria II 95 lei 115 lei  cumpără bilete
Categoria III 75 lei 95 lei  cumpără bilete

Bilete Joe Satriani Cluj-Napoca

Categoria Preţ
Categoria VIP 175 lei cumpără bilete
Categoria I 155 lei  cumpără bilete
Categoria II 115 lei  cumpără bilete
Categoria III 95 lei  cumpără bilete
Categoria IV 75 lei  cumpără bilete