Acest eveniment a avut loc in data de 6 May 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 6 mai 2017, de la ora 23:00, Joan Osborne susţine un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Evenimentul „Joan Osborne sings the songs of Bob Dylan” celebrează muzica legendarului cantautor în viziunea şi interpretarea artistei, dar Joan va interpreta şi piesele care au făcut-o celebră.

Pentru concertul din Hard Rock Cafe, Joan Osborne şi-a însuşit misiunea impresionantă de a „traduce” muzica lui Bob Dylan pe înţelesul noii generaţii, fără a-i denatura liricitatea, profunzimea şi emoţiile. Pentru acest proiect, artista îi are alături pe doi muzicieni devotaţi stilului blues: Keith Cotton şi Jim Boggia. Keith Cotton îmbină în mod armonios chitara acustică, microfonul şi clapele, în timp ce Jim Boggia îl completează cu pasaje intense de chitară electrică.

Originară din Kentucky, Statele Unite, Joan Osborne este considerată un artist complet. Compune, interpretează şi abordează mai multe stiluri muzicale: de la pop la soul sau R’n’B, country şi folk. „One of Us”, cel mai cunoscut single al artistei se regăseşte în playlist-urile radiourilor de peste 20 de ani.  A fost lansat în 1995 pe albumul „Relish”, nominalizat în acelaşi an la premiile Grammy la categoria „Cel mai bun album al anului” , iar artista a fost nominalizată la categoriile „Cel mai nou artist” şi „Cea mai bună voce pop feminină”.

În cei peste 25 de ani de carieră muzicală, cântăreaţa a lansat 8 albume de studio, 2 albume live şi o compilaţie, a urcat pe scenă alături de nume mari ale industriei muzicale: Bob Dylan, Luciano Pavarotti, Stevie Wonders sau Mavis Staples, a pus bazele proiectului rock/blues Trigger Hippy.

Bilete Joan Osborne în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Joan Osborne îl va susţine, pe 6 mai 2017 la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro sau din reţeaua fizică Iabilet, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ
VIP (loc la masă în faţa scenei) 150 lei  bilete
Acces general (loc la masă în sală) 100 lei  bilete
Acces general (fără loc) 100 lei  bilete

Biletele la categoria VIP sunt în număr limitat de 80.

Concertul Joan Osborne la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.