Acest eveniment a avut loc in data de 24 Mar 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 24 martie 2012, de la ora 22:30, Jenna G, Sukh Knight şi Phaeleh sunt invitaţii de top la Arena DnB, de la Arenele Romane din Bucureşti. Alături de ei, pe scenă vor urca şi cei de la Grid, LMK, Vedem şi Plus.

Arena DnB aduce o nouă seară de muzică bună şi distracţie, dar şi pe unii dintre cei mai apreciaţi DJi: Jenna G, Sukh Knight şi Phaeleh. Toată petrecerea se va desfăşura la adăpost, într-un cort încălzit.

Jenna G a colaborat cu diverşi artişti de-a lungul carierei sale, printre care DJ Zinc, Kabuki sau Logistics. Printre piesele sale se regăsesc „Rising„, „You„, „Super Sounds” sau „Mic Check„.

Sukh Knight este un producător de origine asiatică, din Londra. După ce a făcut cunoştiinţă cu muzica electronică, Sukh Knight a adus un suflu cu influenţe asiatice muzicii pe care o creează.

Phaeleh activează din 2006 ca şi producător muzical, fiind prezent la numeroase festivaluri şi evenimente importante de acest gen. Stilul său de muzică şi show-urile pe care le creează i-au adus succestul la nivel internaţional.

Bilete Arena DnB

Preţul unui bilet în avans este de 20 lei pe www.eshop.boardersshop.ro şi de 30 lei în seara evenimentului, la intrarea în locaţie.