Acest eveniment a avut loc in data de 21 Feb 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 21 februarie 2014, de la ora 22:00, arena dnb ne invită la prima petrecere din 2014. Noul sezon începe cu invitaţii speciali: Jenna G, Psychofreud, Tony Anthem şi MC Revelation, la Arenele Romane din Bucureşti.

Petrecerea va avea şi o premieră, lansarea proiectului GUNMEN (Psychofreud + Tony Anthem), dar asta va fi doar un bonus pe lângă set-urile Psychofreud şi Future Prophecies. Alături de ei ii vom vedea şi pe JTR (Sibiu) şi Dr. Dan (Timişoara), cu băieţii de la Vedem, VLC şi Black Pixel la visuals.

CONCURS: Câştigă invitaţii la petrecerea arena dnb

Completează formularul de mai jos până miercuri, 19 februarie 2014, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat! Câştigătorii sunt: Ioniţă Vlad Cristian şi Rotaru George. Felicitări!


Biletele în avans sunt 25 lei (disponibile la magazinul Boarder’s din Bucuresti), iar la poartă în seara petrecerii vor fi 35 lei.

Originară din Manchester, Jenna şi-a început cariera cântând cu artişti ca JD de la So Solid, Danii Minogue sau Craig David, fiind astfel remarcată de BBC 1Xtra. A avut chiar şi propria emisiune timp de câţiva ani, timp în care i-a avut invitaţi pe Beyonce, Quentin Tarantino, Josh Hartnett, Common, Paul Giamatti, Simon Pegg, printre alţii.

În cariera sa de peste 10 ani în lumea muzicii underground, a a lansat piese cu artişti importanţi ca Netsky, Logistic, Doctor P, Zed Bias, Chase & Status, The Qemists, dBridge, Artificial Intelligence la Goldie, The Shapeshifters, Friction şi mulţi alţii. Stilul ei vocal unic, soulful şi deep, alăturat talentului de textier şi compozitor fac din Jenna o prezenţă remarcabilă în drum and bass-ul contemporan.

Norvegianul Psychofreud a fost destul de ocupat în ultimii 16 ani. Producător de hip hop de pe vremea când era adolescent, şi-a petrecut tot acest timp cu producţia muzicală şi mersul în turnee. A fost întotdeauna un mare fan al muzicii reggae, aşa că încă de la început piesele sale au purtat amprentele acestui gen. Ragga jungle a evoluat rapid de-a lungul anilor şi o data cu el Psychofreud şi-a conturat stilul propriu de ragga drum and bass, cu prima lansare pe vinil în 2001.

Hitul său „Deliver me”, unul din imnurile jungle de la sfârşitul anilor 90 este în prezent una din cele mai solicitate piese din toate timpurile. În 1998 a pus bazele Vikings Champion Sound, unul din cele mai faimoase soundsystem-uri reggae şi veteran al mişcării atât în Norvegia natală, cât şi în restul Europei.

Psychofreud este renumit pentru show-urile sale energice şi explozive. Seturile sale încorporează piese clasice, preferate ale publicului dar şi producţii noi, nemaiauzite sau proaspăt ieşite din studio. În 2010 a fost numit unul din top 10 cei mai buni producători ragga jungle de către Knowledge Magazine.

Tony Anthem (Future Prophecies) şi-a făcut ucenicia în ale scratch-ului şi DJing-ului într-un club local pentru adolesenţi. Câţiva ani mai târziu, a început să producă drum and bass ca jumătate din Future Prophecies. De-a lungul timpului a lucrat cu artişti din diferite zone muzicale, de la Mike Patton sau Jamelia până la aclamatul artist norvergian de jazz, Nils Peter Molvaer, dovedind o impresionantă versatilitate a stilului.

Împreună cu Axl Ender reprezintă o forţă de nestăvilit, cei doi lansând zeci de hituri electro house şi bass music. Au remixat şi au lucrat cu nume sonore ca Camo & Krooked, Tim Ismag, Calvertron & Specimen A. Încă dinainte de era de glorie a drum and bass-ului sau a dubstep-ului, Tony Anthem era una din figurile de bază ale mişcării, alături de Pendulum, Chase & Status, Sub Focus, Dieselboy, Grooverider, DJ Fresh şi Adam F, deschizând noi drumuri în muzica electronică underground.

Cu două nume veterane şi atât de adânc ancorate în mişcarea jungle, nu este de mirare că Tony Anthem şi Psychofreud şi-au unit forţele creative în proiectul Gunmen. Cu rădăcini în mişcarea ragga jungle, şi o prietenie ce datează încă din anii 90, când erau cunoscuţi exponenţi ai acesteia, o colaborare între cei doi era mai mult decât aşteptată.

Stilul dur şi energic al lui Tony Anthem, combinat cu flow-ul reggae şi cursiv al lui Psychofreud au dat naştere unui sound fresh şi actual, presăt cu elementele îndrăgite şi uşor de recunoscut din stilurile specifice celor doi artişti. Pe scenă ne putem aştepta atât la bucăţi de set individuale, cât şi back-to-back madness, în care cei doi Gunmen demonstrează de unde vine ragga jungle, unde se află, şi încotro se îndreaptă. Gunmen lucrează cu cei mai buni artişti vocali din scenă, aşadar au pregătite o serie de hituri originale.

MC Revelation a crescut în Minneapolis, USA, un oraş cu o scenă muzicală spectaculoasă. A devenit cunoscut în lumea underground hip hop pentru strofele sale cu versuri mind-blowing şi skill-uri de rap battle fără egal. La scurt timp, s-a îndrăgostit de sound-ul jungle drum and bass şi a început să participe ca MC la rave-uri underground drum and bass. Până în prezent a avut show-uri extraordinare în peste 20 de ţări din toată lumea.