Acest eveniment a avut loc in data de 9 Oct 2010.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 9 octombrie 2010, ora 23:00, la Arenele Romane din Bucureşti vor mixa Jeff Mills, Miss Kittin & Sislive.

Artişti

De opening act se va ocupa Alexandru Jijian.

Unul dintre cei mai respectaţi pioneri techno, Jeff Mills, se întoarce în Bucureşti însă, într‐un show de excepţie în care i se alătură binecunoscuta artistă de origine franceza, Miss Kittin, care, până în acest moment, a mixat în România o singură dată, la Studio Martin, în urmă cu trei ani. Alături de aceşti doi artişti va mai urca pe scena The Mission şi Sis, cu un live de excepţie.

Accesul în locaţie se face începând cu ora 23:00 iar detalii referitoare la after party‐ul oficial, care va avea loc la Studio Martin, vor fi anuntate în curând.

Bilete

Biletele se pot procura de pe site-ul www.bilete.ro sau de la magazinele Orange Concept Store, City Shop, Music Box sau staţia de Metrou Unirii 1.
Preţul unui bilet normal este:
– în avans 35 lei
– în ziua evenimentului la intrare 50 lei

Preţul unui bilet VIP este de 70 lei şi sunt disponibile la (+40) 722 399 228.

Biletele se mai pot comanda şi prin SMS 4 Ticket.
comanda, plata si livrarea prin SMS a biletului, cea mai simpla si comoda modalitate de cumparare a unui bilet. Serviciul este valabil la nivel national in retelele Cosmote, Orange si Vodafone. Pentru a cumpara un bilet la pret redus trebuie trimis un sms la numarul 7545 cu textul “BILET JEFF MILLS” (tarif 7 euro + TVA).

In reteaua Orange utilizatorii vor fi taxati dupa ce au facut comanda la numarul 7545 si vor primi imediat codul de acces la eveniment prin SMS.
In retelele Cosmote si Vodafone utilizatorilor li se va cere confirmarea comenzii. Acestia vor primi un mesaj prin care li se cere sa confirme achizitionarea biletului; dupa ce vor da reply cu cuvantul “DA” vor fi taxati cu valoarea biletului si vor primi codurile de acces pe care trebuie sa le prezinte in seara evenimentului, la intrare. In reteaua Orange nu este necesara confirmarea platii biletului prin trimiterea cuvantului „DA” la numarul 7545.”

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane în cort încălzit.

Accestul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Arenele Romane: Str. Cutitul de Argint 2, Bucureşti.