După ce a încântat întreaga lume cu muzica sa originală şi cu show-urile sale live, Jason Mraz vine pentru prima dată în România pentru a susţine concertul acustic „An evening with Jason Mraz” la Sala Radio din Bucureşti. Spectacolul face parte din seria evenimentelor „An evening with Jason Mraz and his guitar” şi va avea loc pe 11 martie 2017.

Primăvara vine cu un concert fresh, susţinut de un artist a cărui muzică a reușit să aducă împreună oameni din toate colțurile lumii. Jason Mraz vine la Bucureşti pentru a interpreta în variantă acustică propriile compoziţii: de la cele mai cunoscute hituri ale sale, până la cele mai noi piese.

De la debutul din San Diego, din 1999, şi până în zilele noastre, Jason Mraz şi-a conturat un stil unic şi a încântat publicul cu muzica sa scrisă din suflet. Majoritatea pieselor sale combină ritmuri de pop şi de folk, însă se pot regăsi şi infleunţe de rock, soul şi reggae în muzica sa. Artistul îşi compune singur melodiile, care sunt inspirate din propriile experienţe. Mai mult, Mraz este un muzician desăvârşit deoarece ştie să cânte la peste cinci instrumente, printre care: pian, clape, chitară, ukulele şi bouzouki.

Până în prezent, cântăreţul a lansat peste 5 materiale de studio, 5 albume live, 14 EP-uri şi o compilaţie. „I’m Yours” şi „I Won’t Give Up” sunt cele mai de succes hituri ale sale, însă artistul mai este cunoscut şi pentru piesele „93 Million Miles”, „Love Someone” şi „Make It Mine”. De-a lungul carierei sale, Jason Mraz a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Collbie Caillat, Travie McCoy, Christina Perry şi Hope.

Pentru întreaga sa activitate, muzicianul a primit numeroase premii, printre care şi două Grammy. De asemenea, a fost nominalizat şi premiat la ceremoniile Teen Choice Awards, People Choice Awards şi MTV Europe Music Awards. Însoţit întotdeauna de o chitară, muzicianul a urcat pe unele dintre cele mai mari scene din lume, precum: The Hollywood Bowl, Madison Square Garden şi The O2 Arena.

Bilete Jason Mraz la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Jason Mraz – „An evening with Jason Mraz” de la Sala Radio din Bucureşti, de pe 11 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 180 lei  cumpără bilete
Categoria III 125 lei  cumpără bilete

Concertul Jason Mraz de la Bucureşti este organizat de Pure Indie Entertainment.