Jamie Woon şi Jessie Ware, două dintre revelaţiile muzicii pop britanice din ultimii ani vor concerta pe 30 noiembrie 2012 la Romexpo din Bucureşti. În cadrul evenimentului din Pavilionul C6, ce va fi deschis de DJ-ul român Mars (Marian Stavarache), pe scena vor urca şi cei de la M.A.M. aka Miguel Campbell şi Matt Hughes.

Jamie Woon este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai tinerei generaţii de muzicieni britanici. El a luat prin surprindere piaţa muzicală europeană o dată cu lansare piesei „Night Air” în 2010. Un an mai târziu îşi lansează albumul de debut „Mirrorwriting” care îi aduce clasări în topurile muzicale din ţări ca Marea Britanie, Norvegia sau Belgia. 2011 este şi anul în care este inclus pe lista BBC Sound of 2011 a celor promiţători artişti noi conform criticilor muzicali din Marea Britanie.

Jamie Woon a mai concertat în România şi anul trecut el fiind headline-ul unui eveniment ce a avut loc în Atelierul de Producţie din Bucureşti şi a strâns sute de fani.

Jessie Ware este considerată una dintre cele mai importante descoperiri ale pop-ului britanic al ultimilor ani. Cu un sound special pe care criticii îl consideră „legătura lipsă dintre Adele, SBTRKT şi Sade”. Artista şi-a lansat albumul de debut „Devotion” în luna august a acestui an, materialul discografic clasându-se pe locul cinci în topul vânzărilor din UK în prima săptămână după lansare.

Piese ca „Strangest Feeling”, „Running”, „100%” şi „Wildest Moments” au cucerit uşor, uşor publicul britanic şi au demonstrat că tânara aflată la începutul carierei merită să fie nominalizată pentru premiile Mercury.

M.A.M aka Miguel Campbell şi Matt Hughes sunt doi DJ din Leeds care în ultima perioada au captat atenţia lable-ului Hot Creations cu stilul lor unic, un house romantic, cu accente vocale speciale.

Bilete Jamie Woon, Jessie Ware şi M.A.M. la Bucureşti

Biletele pentru Jamie Woon, Jessie Ware şi M.A.M. pot fi achiziţionate la următoarele preţuri:

În avans: 70 lei
La intrare: 90 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1 şi Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16).

Evenimentul din Pavilionul C6 al complexului Romexpo este organizat de TM Live.