Acest eveniment a avut loc in data de 2 Mar 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .


Vineri, 2 martie 2012, de la ora 23:00, Yourstruly prezintă James Blake (DJ set) la Palatul Ghika din Bucureşti. Numărătoarea inversă a început pe pagina de Facebook a evenimentului, care îi anunţă pe Herne (opening set) şi Alexandru Jijian (closing set) la cea de-a patra ediţie Yourstruly.

James Blake deschide primăvara muzicală cu primul lui album lansat anul trecut. Deşi are doar 23 de ani, tânărul DJ este cunoscut ca producător de muzică electronică în Marea Britanie şi a uimit deja industria cu nominalizarea sa la premiile Mercury Music Prize 2011, pentru debutul său performant.

Revelaţia muzicii britanice se diferenţiază prin sound-ul său proaspăt cu ritmuri speciale. Albumul „Jame Blake” lansat în 2011 nu a făcut decât să dovedească talentul londonezului şi să îl transforme pe James în „the wonder kid” al noii generaţii de artişti britanici.

Alexandru Jijian este un nume din ce în ce mai prezent pe scenele din România. Între timp, a devenit „de-al casei” pentru Studio Martin, iar în noiembrie 2011 a evoluat în warm-up-ul show-ului Cadenza Vagabundos la Arenele Romane.

Bilete James Blake

Pentru concertul James Blake de la Palatul Ghika din Bucureşti preţul unui bilet de acces este de 45 lei până la ora 01:00 şi de 60 lei după această oră.

De asemenea, accesul la acest eveniment se poate face şi pe baza cardurilor nominale eliberate de Yourstruly. Un card este valabil pe toată perioada anului şi facilitează accesul la evenimentele organizate de Yourstruly, dar oferă şi o serie de alte beneficii (produse gratuite, reduceri la bilete pentru evenimente, oferte speciale). Înscrierile pentru acest card se pot face de pe 22 februarie 2012 până pe 27 februarie 2012, la French Bakery Lipscani (Str.Smârdan nr. 13), contra sumei de 45 lei.