După tragica moarte a claviaturistului Ikey Owens, găsit fără suflare în camera de hotel în urmă cu două săptămâni, din dorinţa de a-şi respectă publicul, Jack White refuză să facă orice fel de compromis care ar putea să diminueze experienţa live a show-urilor sale prin folosirea înregistrărilor. 

Într-un timp extraordinar de scurt, artistul reuşeşte să îşi continuie turneul alături de Dean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluţia sa alături de trupe mari precum Queens of the Stone Age, nominalizaţi de trei ori la Premiile Grammy pentru Best Hard Rock Performance, Best Rock Performance şi Best Rock Album.

De altfel, nu este nici prima oară când Jack colaborează cu Fertita, care a făcut, cu câţiva ani în urmă, parte din supergrupul fondat de Jack White şi Brendan Benson numit The Ranconteurs.

Fanii care încă nu şi-au achiziţionat bilete pentru show-ul Jack White din România de pe pe 9 noiembrie 2014, în Pavilionul Central Romexpo, o pot face prin intermediul rețelei Eventim sau online pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
VIP 360 lei cumpără bilete
Golden Ring 252 lei cumpără bilete
Normal Circle 130 lei cumpără bilete

Concertul Jack White în România este organizat de Phoenix Entertainment.