Acest eveniment a avut loc in data de 12 Mar 2011.
Vezi alte evenimente cu .

Sâmbătă, 12 martie 2011, ora 22:00, Ich Bin Ein Berliner, cea mai renumită petrecere a undergroundului berlinez în premieră la The Ark Underground din Bucureşti.

Ich Bin Ein Berliner este un concept inovativ ce a luat naştere în legendarul Club SO36 din Berlin, Andreas Schwarz, David Maars şi Emmanuel 5 fiind cei care au pus bazele proiectului în 2009. Renumitul proiect este adresat persoanelor open-minded, pe scenă urcând o serie de trupe şi DJ ce realizează un show excentric în care predomină ritmurile de electro glam şi rock.

Invitaţii serii în The Ark sunt: Platzblanche, Dead Sexy Inc., Dj Emmanuelle 5 şi DJ David Maars.

Warm-up: Amon

Platzblanche este o trupă fondată în Berlin în anul 2007 avându-i în componenţă pe doi dintre iniţiatorii proiectului – Andreas Schwarz (vocal) şi David Maars (bass)  şi pe Lucius X Nylon (chitară).

Dead Sexy Inc. sunt cunoscuţi ca fiind un grup excentric ce aduce publicul în transă prin intermediul sound-urilor electro punk.

Dj Emmanuelle 5 şi-a început cariera de DJ în Paris în anul 2000 ca rezident în renumite cluburi precum Club Le Pulp, ElectroChic, La Fleche D’Or unde a organizat şi festivalul – Dead Sexy & the City.

The Ark: Str. Uranus nr. 150 (fosta Calea Rahovei nr. 196 A), Bucureşti.
Informaţii şi rezervări: 0724588534