Acest eveniment a avut loc in data de 10 Jun 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 10 iunie 2017, de la ora 22:00, arena dnb continuă seria petrecerilor Hospitality România, alături de Logistics, Krakota şi BOP, la Arenele Romane (open air) din Bucureşti. Alături de ei, pe scenă vor urca şi JTR şi DUBMUNK, cu VLC la visuals.

Hospitality este seria de petreceri prezentată de Hospital Records şi este cel mai cunoscut şi apreciat concept de petreceri drum and bass din lume. Acestea au loc pe toate meridianele, din Sudul Americii până la festivalurile nord-americane, din Australia până în Europa.

Începand cu primul lui album, „Now more than Ever” (2006), Logistics a definit o parte a modului în care sună drum and bass-ul. A continuat cu alte 6 albume, fiecare important pentru era în care a fost scris, ultimul este „Electric Sun” (2016). „Together”, „Toy Town”, „Cosmonaut” sau remix-ul la „Fourtet” – Angel Echoes se regăsesc printre piesele lui Logistics.

Deşi este un producător de primă clasă (albumul de anul trecut „Strange System” este unul dintre cele mai bune ale anului 2016). Krakota este în elita celor care îţi rămân în minte după un festival unde ai văzut 100 de artişti.

BOP este cel mai interesant artist din lineup şi vine pentru prima dată pe scena arenelor. Vine din Sankt-Pertersburg, iar influenţele din techno îl ajută să producă altceva decât muzica pe care te aştepti să o auzi.

Biletele pentru petrecerea Hospitality România, alături de Logistics, Krakota şi BOP, de pe 10 iunie 2017, de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate în avans la preţul de 25 de lei (disponibile la magazinele Boarder’s şi Ollie Gang Shop din Bucureşti), iar la intrare preţul va fi de 35 de lei.

Petrecerea Hospitality România de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment arena dnb.