Acest eveniment a avut loc in data de 17 May 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 17 mai 2013, de la 22:00, arena dnb ne invită la o nouă petrecere la Arenele Romane din Bucureşti. Hospitality România 2013, alături de London ElektricityCamo & KrookedMetrik, MC AD, JTR şi Inflex.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la Hospitality 2013!

iConcert.ro şi arena dnb te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 14 mai 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătoarele sunt: Simona Bordea şi Matei Nina Marina! Felicitări!


De peste 10 ani, Hospitality este cel mai tare eveniment de club din Marea Britanie şi mai recent din întreaga lume, care reuneşte artişti ai label-ului-titan britanic de drum and bass, Hospital Records. Evenimentele Hospitality sunt adevărate experienţe, fiind faimoase pentru performance-urile hiper-aclamate ale invitaţilor şi atmosfera explozivă şi prietenoasă în acelaşi timp.

Tony Colman, London Elektricity, este mastermind-ul din spatele Hospital Records, producător, DJ care foloseşte exclusiv viniluri şi o figură esenţială din istoria drum and bass-ului. Este responsabil pentru unele dintre cele mai tari imnuri Hospital – „Round The Corner”, „Different Drum”, „Just One Second” – şi a reuşit să îşi cultive o reputaţie solidă atât ca DJ cât şi ca producător. Cu un catalog impresionant de single-uri, EP-uri, remixuri şi 5 albume de studio, London Elektricity este o adevărată legendă în scena drum and bass, cu fani şi followeri din întreaga lume.

Camo & Krooked nu au nevoie de introducere pentru publicul român. La a treia vizită la arena dnb, după setul exploziv de la Summerfest 2010 şi cel din decembrie 2011, austriecii revin cu forţe noi. După ce au colindat lumea cu show-ul lor live, împreună cu Ayah Marar şi TC, în 2012 cei doi au lansat albumul de remixuri „Between The Lines”, la care au lucrat cu producători ca Metrik, Mefjus, Subwave, Bcee şi alţii. Piesele lor au fost incluse pe coloana sonoră a unor jocuri importante pentru PC, iar în prezent se pregătesc de lansarea unui nou album.

Cel mai nou membru al familiei Hospital, Tom Mundell adică Metrik, e un fanatic al muzicii synth din anii ’80, fiind influenţat şi de muzica dance, techno, rock, soul şi clasică. În 2008 a debutat cu imnul liquid funk „Your World”, care l-a propulsat în lumina reflectoarelor. A urmat o rafală de EP-uri şi remixuri pentru artişti ca Prydz, John B, Camo & Krooked, Ayah Marar, Rockwell, DJ Fresh, Dirtyphonics etc. Piesa „Technicolor” a fost folosită ca fundal pentru discursul lui Barack Obama după câştigarea alegerilor.

Braţările în avans sunt 30 de lei (disponibile la magazinul Boarder’s din Bucureşti), iar la poartă în seara petrecerii vor fi 40 lei.