Acest eveniment a avut loc in data de 14 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 14 septembrie 2012, începând cu ora 22:00, Arenele Romane din Bucureşti vă aşteaptă evenimentul Hospitality Romania 2012. Line up: High Contrast, Logistics, S.P.Y, MC Wrec, Grid şi Sundancer.

Hospitality este cel mai tare eveniment de club din Marea Britanie şi mai recent din întreaga lume, care reuneşte artişti ai label-ului britanic de drum and bass, Hospital Records. Evenimentele Hospitality sunt adevărate experienţe, fiind faimoase pentru performance-urile hiper-aclamate ale artiştilor şi atmosfera explozivă dar totodată prietenoasă.

High Contrast nu mai are nevoie de nicio introducere. Primul album, „True Colors”, lansat în anul 2002, urmat de „High Societ” l-au propulsat în rândul scenei dnb, iar hituri ca „Racing Green”,  „Return of Forever” şi „Days Go By” rămân clasice pentru fanii acestui gen. Puţini ştiu că el este unul dintre cei din spatele muzicii de la paradele Jocurilor Olimpice 2012 din Londra, lucrând împreună cu cei de la Underworld.

Matt Gresham sau Logistcs cum este cunoscut pe scena dnb, a crescut cu chitările celor de la Rage Against The Machine, dar şi cu beat-urile jazzy şi soulful ale lui Roni Size şi DJ Die, influenţe care i-au modelat stilul propriu de dnb. El a făcut trecerea de la liquid funk dnb la un tip de dnb mai dansant, care te ridică de pe scaun la petreceri, cu hituri ca „Together”, „Spacejam”, „The Trip” sau „Release The Pressure” şi multe altele.

S.P.Y a început să se intereseze de DJ-ing în jurul vârstei de 12 ani. S-a mutat la Londra unde s-a concentrat pe muzică, iar în numai 5 ani a reușit să îşi facă simţită prezenţa în topuri, la petreceri şi în genţile unor DJi faimoşi, atât cu producţii proprii cât şi prin remixuri la artişti ca Deadmau5, Claude von Stroke, Zinc Ft. Ms Dynamite, Delilah. În prezent lucrează la albumul său de debut, unul dintre cele mai aşteptate albume dnb ale anului.

MC Wrec, rezidentul Hospitality London, va fi gazda evenimentului Hospitality Romania 2012. Cu peste 16 ani de experienţă la microfon, 8 turnee mondiale la activ şi sute de show-uri LIVE, Wrec este unul din cei mai versatili şi căutaţi MC din lume.

Grid vine din Târgu Mureş, iar seturile sale sunt pline de energie, cu piese ritmate şi dinamice, în care predomină jump up şi jungle combinate cu pasaje de dubstep.

Inițial, Sundancer a început să experimenteze cu trance și techno, însă l-a atras mai mult domeniul drum and bass-ului. Melodiile sale sunt optimiste, melodice, cu hook-uri catchy şi vocale soulful în aşa fel încât condimentează inedit seturile.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei achiziţionate în avans de la magazinele Boarder’s sau 40 de lei în seara evenimentului.