După 20 de ani, Holograf, Compact şi Cristi Minculescu & IRIS cântă din nou împreună, pe aceeaşi scenă, în cadrul spectacolului „Ca pe vremuri”, pe 15 iunie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti.

Timp de 5 ore, hituri ca „Fata din vis”, „Un alt început”, „Cântec pentru prieteni” (Compact), „Baby”, „Trenul fără naş”, „Să nu crezi nimic” (IRIS), „Dragostea mea”, „Banii vorbesc”, „Primăvara începe cu tine” (Holograf) vor fi cântate de „trio-ul de aur al rock-ului românesc”.

Concertul „Ca pe vremuri” este o invitaţie din partea celor trei formaţii să ne amintim de vremea casetelor audio derulate cu creionul, a magnetofonului şi a radio-casetofonului, a programelor TV difuzate doar o oră pe zi, a turneelor de 100 de zile la rând, presărate cu poveşti savuroase şi cenzurate de vechiul sistem.

„Ne-am hotărat să facem acest spectacol pentru că, pentru noi, perioada de început a carierei noastre, «perioada Costineşti» – cum o numim noi – înseamnă cumva un val de succes şi corespunde cu perioada în care am început cu toţii muzica. Aveam cam 100 de concerte pe vară doar în Costineşti şi bineînţeles acolo ne întâlneam şi cu cei de la Compact și IRIS”, povestesc membrii Holograf.

Şi Paul Ciuci de la Compact îşi aminteşte cu drag de perioada de început a carierei lor:

„Nici nu bănuiam cât de interesantă şi plină de surprize poate fi aventura în care am pornit în urmă cu 37 de ani şi continuă şi astăzi sub numele de Compact. Am fost fericiţi, bucuroşi, trişti, dezamăgiţi, plini de speranţă, entuziaşti, inconştienţi, nemulţumiţi, şovăitori, hotărâţi, dar peste toate acestea am fost şi suntem recunoscători unui public minunat care ne-a dat voie să ne bucurăm de muzică şi care ne-a ajutat ca visele şi dorinţele noastre să devină reale”, încheie artistul.

La rândul său, Cristi Minculescu mărturiseşte:

„<> este un cadou frumos pe care dorim să îl oferim publicului nostru, celor care ne iubesc muzica, celor care ne-au susţinut necondiţionat, pe alocuri cu nostalgie, de cele mai multe ori cu înflăcărare. Sper ca acest eveniment muzical să fie primit cu aceeaşi bucurie cu care noi toţi vom urca pe scenă, în această formulă după mai bine de 20 de ani şi, de ce nu, să se repete cât mai des”.

Bilete concert „Ca Pe Vremuri” la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul „Ca Pe Vremuri”, cu Compact, IRIS şi Holograf de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 15 iunie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ întreg
Categoria VIP 249 lei
Categoria I 160 lei
Categoria II 130 lei
Categoria III 80 lei
Categoria III 60 lei

Concertul „Ca Pe Vremuri”de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de Sublime România şi comunicat de HTag PR.