În perioada 7 iunie – 20 septembrie 2014, Holi Tour România va poposi în Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu, Craiova, Braşov, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti pentru un festival plin de culoare şi muzică bună.

Printre cei vare vor mixa la petrecerile Holi Tour România se regăsesc: Milk & Sugar, Moguai, Moonbootica, Stefan Biniak, Artenvielfalt, DJ Optick, Virgil, Rosario Internullo, ShutUp, Adrian Eftimie, Bodo Neumann şi Anna Elektra.

Spaţiul de desfăşurare a evenimentului va fi special amenajat astfel încât să reproducă la scară, senzaţiile şi atmosfera specifică Holi, scena unde vor mixa DJ-ii urmând a fi amplasată în centru. Fiecare participant va primi celebrele pungi cu culori, la cumpararea biletelor.

Holi Tour România 2014

Oraş Data Locaţie Bilete
Timişoara 7 iunie 2014 Pădurea Verde 70/90 lei
Cluj-Napoca 28 iunie 2014 Platoul Săli Sporturilor 70/90 lei
Braşov 5 iulie 2014 Stadionul Brasovia  ANULAT
Iaşi 12 iulie 2014 Parcarea Iulis Mall 70/90 lei
Constanţa 9 august 2014 Kudos Beach  ANULAT
Bucureşti 6 septembrie 2014 Romexpo – Parcarea B 90/120 lei
Sibiu 13 septembrie 2014 Platou Târgul de Maşini 70/90 lei
Craiova 20 septembrie 2014 Parc Romanescu/Velodrom ANULAT

Biletele pentru fiecare eveniment din cadrul turneului se pot achiziţiona în avans de pe www.bilete.ro, la un preţ special, sau de la intrarea în ziua evenimentului.


Holi este un festival de primavară originar din India simbolizând victoria mistică a binelui împotriva răului şi se petrece în ultima zi cu luna plină (Purnima) a lunii Phalguna în februarie sau martie. Este unul dintre cele mai vechi festivaluri din India, dar cu siguranţă este cel mai plin de culoare. În această zi nu există bariere de vârsta, gen şi statut social.

Joaca lor are loc, de obicei, în pieţele oraşelor mari şi include dans, cântece şi cel mai important, pudră sau apă colorată, care este aruncată în mulţime – prieteni, familie şi străini deopotrivă. Festivalul Culorilor din India e atât de apreciat încât de-a lungul timpului au apărut câteva ediţii şi în alte părţi ale lumii, cum ar fi Utah, S.U.A. sau Belfast, Irlanda.