În weekendul 9-11 iunie 2017, în Parcul Izvor din Bucureşti, are loc cea de-a doua ediţie HeyDay Music Festival – cel mai mare festival internaţional de trupe tribute din România. 3 zile de festival, 3 scene cu muzică live, 300 de hituri legendare şi în total 30 de ore de muzică.

Evenimentul aduce pe cele trei scene, Park Stage, River Stage şi Stars Stage, cele mai apreciate trupe tribute din străinătate, care au concertat la festivaluri prestigioase din Europa, precum Glastonbudget – UK, dar şi trupe din România, recunoscute pentru interpretarea pieselor unor trupe celebre şi stilul vestimentar adoptat, devenind sosii ale artiştilor apreciaţi.

Anul acesta vor concerta peste 17 trupe tribute din Italia, Marea Britanie, Cehia și România.

Program concerte HeyDay Music Festival 2017

Vineri, 9 iunie 2017

Park Stage
18:20 – Whitesnake – Forever More
20:00 – Bon Jovi – Bon Giovi (UK)
21:50 – Rolling Stones – The Rollin’ Clones (UK)

River Stage
17:30 – Bob Marley – Legend Live (UK)
19:10 – Green Day – Green Day Tribute Band (UK)
21:00 – Pink Floyd – Speak Floyd (RO)

Sâmbătă, 10 iunie 2017

Park Stage
17:30 – When Violin Meets Guitar (RO)
19:15 – Pink – Pink Tribute (IT)
21:00 – Nirvana – Nirvana UK (UK)

River Stage
18:15 – Red Hot Chili Peppers – Around The World (RO)
20:15 – Bruce Springsteen – The E Streets On Fire (IT)
21:45 – The Beatles – Counterfeit Beatles (UK)

Duminică, 11 iunie 2017

Park Stage
17:45 – Metallica – Masterpiece (RO)
19:40 – Iron Maiden – Trooper (RO)
21:00 – The Tarantinos (UK & CZ)

River Stage
17:00 – AC/DC – Wire (RO)
18:45 – ABBA – Revival ABBA (UK)
20:30 – Madonna – Madonna Tribute Lisa (UK)

Festivalul îşi propune să aducă în centrul Capitalei muzica trupelor celebre care au scris istorie de-a lungul timpului, reunind stiluri muzicale diferite, de la rock, reggae, punk, rock ‘n’ roll până la blues sau pop.

Atmosfera festivalului va fi completată de o paletă diversă de activităţi şi zone dedicate, în care fanii trupelor vor putea să îşi facă tatuaje, să se machieze şi să se coafeze în stilul artiştilor îndrăgiţi. De asemenea, participanții vor avea ocazia de a viziona filme tematice, iar cei mici se pot distra într-un loc special amenajat cu jocuri şi activităţi interactive.

În completarea programului la cele două scene principale, organizatorii au lansat un concurs pentru newcomers, care vor deschide zilele de festival, dedicându-le o scenă numai a lor, respectiv scena Stars. Pentru a participa la concurs, artiştii trebuie să trimită o înregistrare video cu interpretarea unei melodii a unei trupe cunoscute, la adresa de e-mail [email protected], alături de câteva informaţii despre trupă. De asemenea, cei înscrişi trebuie să aibă în repertoriu 4 piese ale trupei alese. Concursul este se desfăşoară până pe 1 iunie, inclusiv, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 6 iunie.

Bilete şi abonamente HeyDay Music Festival 2017

Biletele şi abonamentele pentru HeyDay Music Festival 2017, ce are loc în weekendul 9-11 iunie, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, dar şi de la casa de bilete creart (Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7). În cele trei zile de festival pot fi cumpărate şi de la cele două case special amenajate (zona Metrou Izvor şi zona Splaiul Independenţei / Bd. B.P. Haşdeu).

Categorie Preţ
Bilet pe zi 15 lei bilete
Abonament 30 lei bilete

Accesul copiilor cu vârstă de până la 14 ani, însoţiţi de părinţi, este liberă.

HeyDay Music Festival este organizat de Primăria Capitalei, print creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.