Acest eveniment a avut loc in data de 20 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, Havasi, cel mai rapid pianist din lume, va reveni în concert la Bucureşti cu noua sa superproducţie – The New Havasi Symphonic Concert Show, într-un concert special de Crăciun, la Sala Polivalentă. Invitatul special al concertului este câştigătorul premiului Grammy, producătorul, compozitorul şi cântăreţul Lebo M., co-autor şi interpret al muzicii din The Lion King.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Havasi Symphonic

Completează formularul de mai jos până vineri, 19 decembrie 2014, ora 12:00, şi poţi câştiga o invitaţie valabilă pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Zaharia Sorin şi Maria Lăutaru. Felicitări!


Spectacolul The New Havasi Symphonic Concert Show va oferi publicului o experienţă audio-vizuală de neuitat. Superproducţia este regizată de Brian Burke, omul din spatele celor mai renumite show-uri din Las Vegas, printre care The New Day al lui Celine Dion, şi va aduce inovaţii muzicale fascinante într-un spectacol grandios cu participarea a peste 100 de artişti. Dirijate de Péter Pejtsik, orchestra simfonică şi corul vor fi completate de 25 de solişti remarcabili. Pe lângă aceştia, vor sosi la Bucureşti artişti din China, India, Brazilia, Statele Unite şi Irlanda, pentru a prezenta cultura muzicală a diferitelor continente.

Anul trecut, producţia s-a clasat pe locul 16 în topul muzical Billboard Top 100 şi pe locul 9 în clasamentul Pollstar, publicaţie de prestigiu din domeniul muzical. Aceste realizări au plasat producţia alături de concertele unor mari staruri internaţionale precum Bon Jovi, Justin Timberlake, Depeche Mode sau Linkin Park.

Vocea Africii, Lebo M. aduce muzica din The Lion King la Bucureşti

Sud-africanul Lebohang Morake, cunoscut ca Lebo M., a devenit renumit datorita colaborării sale la binecunoscuta producţie animată Disney – The Lion King. A început să cânte încă de la vârsta de 9 ani şi a colaborat de-a lungul carierei sale cu numeroşi artişti precum: Quincy Jones, Hans Zimmer, Sting sau Elton John. Datorită talentului său deosebit, a lucrat la crearea coloanelor sonore a 12 filme de mare succes pentru studiouri ca Disney, Warner Bros., Paramount sau Sony Pictures, iar albumele la care a contribuit s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în intreaga lume.

Deţinator al unui premiu Grammy şi recunoscut ca fiind Vocea Africii, cântăreţul şi compozitorul de origine africană Lebo M va prezenta la Bucureşti „The Circle of Life”, o experienţă muzicală totală ce a facut ca The Lion King să fie cel mai de succes spectacol de musical al tuturor timpurilor şi care a cucerit pentru totdeaună inimile a peste 70 de milioane de adulţi şi copii din toată lumea.

Balázs Havasi, celebrul pianist, compozitor de origine ungară şi câştigător a 11 discuri de platină, este cunoscut pentru versatilitatea sa, printre genurile muzicale abordate de acesta de-a lungul carierei variind de la rock până la muzică simfonică.

Fiind pasionat de muzică încă din copilărie, Havasi a reuşit să predea pianul la Conservatorul din Budapesta la doar 21 de ani, să urce pe cele mai mari scene ale Europei, dar şi să se bucure de numeroase premii câştigate în cadrul competiţiilor, atât din ţara sa, cât şi din afară. Personalitatea impulsivă şi abilitatea specială de a comunica prin intermediul compoziţiilor l-au ajutat în afirmarea sa, Havasi fiind recunoscut chiar şi de Cartea Recordurilor drept cel mai rapid pianist al lumii.

Havasi revine pe scena românească cu „Symphonic Concert Show” la aproape doi ani de la ultimul său concert, un eveniment rămas întipărit în amintirea fanilor săi datorită complexităţii spectacolului, dar şi datorită celor 100 de artişti şi dirijorului Peter Pejtsik ce l-au acompaniat pe scenă în noiembrie 2012.

Bilete Havasi – The New Havasi Symphonic Concert Show

Biletele pentru concertul Havasi – The New Havasi Symphonic Concert Show de pe 20 decembrie 2014, de la Sala Polivalentă din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi online de pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 115 şi 375 lei.

Categorie Preţ
Categoria VIP 375 lei
Categoria I 300 lei
Categoria II 250 lei
Categiria III 175 lei
Categiria IV 115 lei
Harta locurilor la concertul Havasi de la Sala Polivalentă
Harta locurilor la concertul Havasi de la Sala Polivalentă

The New Havasi Symphonic Concert Show la Bucureşti este un eveniment organizat de Amphitrion.