Acest eveniment a avut loc in data de 13 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri. 13 decembrie 2013, începând cu ora 23:00, Guy J & Guy Mantzur vor mixa în Kristal Club din Bucureşti. Line up-ul va fi completat de Alex & Mircea Băbescu.

Guy J s-a impus pe piaţa muzicii electronice ca cel mai sofisticat şi emotiv producător din ultimul deceniu, cu un volum de muncă şi o sferă de influenţă puternică în lumea muzicii electronice.

Primul sau release a fost la vârsta de 21 de ani, dar anul 2007 a fost cel care i-a adus doza de celebritate binemeritată odată cu track-ul „Save Me” care l-a propulsat pe artist pe marile scene ale lumii. Albumul său de debut „Esperanza” a cucerit publicul larg cu un mix clasic şi eteric de progressive, house, techno şi electro.

Cu un arsenal de instrumente şi abilităţi la dispoziţia sa şi cu un background fondat în rădăcinile muzicii electronice din Tel Aviv, nu e de mirare ca binecunoscutul artist Guy Mantzur a devenit un nume puternic şi influent pe piaţa internaţională, renume ce a crescut accelerat în ultimii ani.

DJ-ul a urcat pe scenă alături de nume mari din underground-ul electronic precum Sasha, John Digweed, M.A.N.D.Y., Guy J, Aki Bergen, Tiesto, John Acquaviva, Joris Voorm, Dave Seaman, Dimitry, Layo & Bushwaka, Christian Smith, Funk Dvoid, Nic Fanciulli şi mulţi alţii.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei până la ora 00:00 şi 30 lei după această oră.