Acest eveniment a avut loc in data de 15 Oct 2010.
Vezi alte evenimente cu , .

Vineri, 15 octombrie 2010, ora 21:00, are loc petrecerea „Grand OpeningThe Ark din Bucureşti.

La Grand Opening vor avea loc proiecţii video 3D, show-uri grafice impresionante, muzică live şi DJ set-uri cu Kotki, DJ Amon, Cuantune, The Grafik Show şi The Smokeeaters.

The Ark revine pe “podiumul” bucureştean cu o nouă imagine, într-o nouă ţinută, customizată special pentru acel loc ce-şi propune să fie mult mai mult decat un simplu spaţiu de petrecere a timpului liber.

Primul nivel al noului concept se constituie sub forma unui spaţiu deschis – un restaurant, o cafenea, o zonă de lounge precum şi zona special amenajată pentru iubitorii de film care vor avea ocazia să experimenteze silent cinema – o tehnologie de ultimă ora, în premieră în România, care foloseşte un sistem audio special bazat pe caşti wireless. The Ark underground va fi destinat muzicii, fie sub forma unor petreceri tematice, fie în esenţă pură, în concerte live cu artişti autohtoni şi internaţionali deopotrivă. Spaţiul a fost transformat astfel într-o gazdă perfectă pentru evenimente culturale precum expoziţii de pictură, fotografie sau sculptură, workshop-uri, conferinţe, piese de teatru sau proiecţii de film, întreaga experienţă The Ark fiind asezonată cu meniuri delicioase pregatite de The Caterer – maestru în arta culinară românească şi nu numai.

Front/The Ark: Calea Rahovei 196 A, Bucureşti.