Miercuri, 22 noiembrie 2017, de la 20:00, Gramatik susţine show-ul „RE:COIL” la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Seara va fi deschisă de Next Ex, The Geek X VRV vor cânta înainte de Gramatik, iar seara va fi încheiată cu Dasherz și Exposure.

Program Gramatik – „RE:COIL” la Arenele Romane din Bucureşti

19:30 – acces
20:00 – 20:40 – Next Ex
21:00 – 22:00 – The Geek x VRV
22:15 – 23:45 – Gramatik
00:00 – After cu Dasherz și Exposure

Gramatik revine în România pentru un nou show, care va cuprinde cele mai cunoscute compoziţii ale sale. Producător muzical şi adept al stilurilor hip hop şi electronic, Gramatik se descrie ca muzician part-time şi comediant full-time, îndemnându-şi mereu fanii să nu-i ia muzica în serios. Cu toate acestea, artistul este unul dintre puţinii producători muzicali care înţeleg importanţa groove-ului în muzica electronică.

Denis Jašarević, cunoscut în întreaga lume sub numele de Gramatik, și-a început aventura muzicală producând muzică hip-hop pe calculatorul său, la vârsta de 13 ani. Ulterior, tânărul și-a distribuit compoziţiile pe site-ul de specialitate „Beatport”, ajungând cunoscât și apreciat atât în Europa, cât și în Statele Unite. După ce Gramatik s-a relocat la New York, artistul și-a lansat primele două albume pe parcursul anului 2008: „Expedition 44” și „Street Bangerz Vol. 1”.

Până în momentul de față, Gramatik a lansat nouă albume de studio, trei EP-uri și numeroase single-uri, ce au apărut în compilații renumite. „Hit That Jive”, „Muy Tranquillo”, „No Way Out” şi „Illusion of Choice” se numără printre cele mai cunoscute piese ale producătorului. De-a lungul carierei sale, Gramatik a colaborat cu mai mulţi artişti internaţionali de renume, printre care: Jay-Z, Snoop Dogg şi Gibbz.

Bilete Gramatik la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Gramatik, care va avea loc în data de 22 noiembrie 2017, la Arenele Romane din București, pot fi cumpărate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Categorie Preț Acces General Preț VIP (în fața scenei)
Early Bird (până la 24 septembrie) 99 lei 139 lei bilete
Pre-sale (până la 15 noiembrie) 109 lei 159 lei  bilete
La intrare (în limita biletelor disponibile) 129 lei -  bilete

Show-ul Gramatik – „RE:COIL” de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.