Acest eveniment a avut loc in data de 4 Mar 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 4 martie 2015, de la ora 21:00, Gojira & Planet H şi Robin Proca ne aşteaptă în club Control din Bucureşti, să încoronăm împreună „Regele Verii”, în cadrul petrecerii de lansare a celei mai recente piese a lor.

„Regele Verii” ne vorbeşte despre despre claustrarea indusă de vremea rece şi mohorâtă a iernii şi despre forţa eliberatoare pe care ne-o oferă vara. Cu un videoclip filmat în tonuri reci, „Regele verii” are un impact vizual puternic şi ne vorbeşte despre nostalgia verii, un anotimp pe care îl aşteptam cu toţii.

„<<Rege>>, în contextul piesei, e cuvântul care defineşte starea pe care o ai când eşti în mediul tău, cu oamenii tăi şi poţi să fii tu fără restricţii” a explicat Planet H. Gojira a adăugat că a ales tramvaiul ca şi reprezentare a angoasei anotimpului rece întrucât este un spaţiu „restrans care se reflectă asupra stării de spirit. Aşa îmi imaginez eu iadul: un loc în care trebuie să stai în banca ta, în care nu poţi să te mişti din cauza înghesuielii”.

Piesa „Regele Verii” marchează primul pas al colaborarii dintre Gojira & Planet H şi casa de discuri Roton.

Folosind ingrediente din techno, breakbeat şi dubstep la care adaugă o savoare de bass, Gojira pregăteşte mixuri inovatoare pentru muzica de la noi încă din 2005. Planet H este un cunoscut producător, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”. Până acum şi-a dedicat 10 ani din carieră muzicii electronice, timp în care s-a remarcat cu remixurile sale de dubstep realizate pentru artişti ca Viţa de Vie, ROA sau Coma.

Împreună, Gojira & Planet H au mai avut colaborări cu artişti din registre muzicale diverse: de la rock alternativ (Viţa de Vie) la hip-hop (B.U.G. Mafia), pop sau dance (Delia), cei doi formând un duo redutabil care ţine întotdeauna publicul în priză.

Preţul unui bilet de intrare la petrecerea de lansare este de 10 lei.