Lista artiştilor români ce vor urca pe scena B’ESTFEST Summer Camp 2011 este completată de alte 9 nume autohtone printre care Gojira, Marika, D-Laid şi Snow. Acestora li se vor alătura şi Sirus & Methodikal (Bulgaria) şi Petrol (Serbia).

Pe 1 iulie 2011, în prima zi de B’ESTFEST Summer Camp 2011 iubitorii muzicii electronice vor avea parte de o seară de neuitat. La platanele de la Dance Arena se vor afla Gojira, Leizaboy şi Sirus & Methodikal

Gojira va mixa pe 1 iulie 2011

Gojira este unul dintre cele mai apreciate nume ale scenei electronice româneşti. Cunoscut ca unul dintre cei mai carismatici DJ români, Gojira va urca pe scena Dance Arena în prima zi a festivalului la fel ca şi Roger Sanchez.

Cu 10 ani de carieră şi participări la numeroase evenimente din ţară şi străinatate, Leizaboy va aduce pe scena de la Tunari ritmurile sale funk şi hip-hop pe care acum le mixează cu broken beat.

Sirus & Methodikal vin din Bulgaria, unde sunt printre cele mai importante nume ale genului. Cei doi DJ se diferenţiază prin varietatea muzicală şi stilurile inedite mixate într-un mod special, combinând sound-uri futuriste cu sonorităţi vintage.

Câştigătorul battle-ului de DJ organizat de The Ark şi B’ESTFEST Summer Camp, Unlocka va mixa pe scena Dance Arena, vineri 1 iulie 2011, alături de Gojira şi Caspa.

Marika, D-Laid şi Dj Bully în a doua zi de festival

Cea de-a doua zi de festival aduce la platanele de la Dance Arena trei nume extrem de cunoscute în muzica electronică românească. Este vorba de Marika, D-Laid şi Dj Bully.

Florin Marica (Marika) este unul dintre pionierii fenomenului electronic din România. Parte fenomenul muzical undergound din Romania anilor ’90, Marika şi-a câştigat reputaţia ca unul dintre cei mai importanţi promotori şi producători ai genului.

D-Laid este de asemenea unul dintre promotorii mişcării electro din România. El a fost de-a lungul timpului la pupitru în majoritatea cluburilor importante din ţară dar şi la festivaluri precum Sunwaves, TMBase sau Peninsula Felsziget.

Cu 11 ani de carieră, Dj Bully a urcat pe aceeaşi scenă cu DJ Qbert, Dj MK (Roots Manuva), General Levy, Killa Kella, JFB (UK DMC Champion07 ), Psychofreud sau Subfocus.

Drum’n’bass şi rock psychedelic în ultima zi de B’ESTFEST 2011

În ultima zi de B’ESTFEST 2011 pe scena festivalului de lângă lacul Pasărea vor urca Limun & K-lu, Yuffa&Hardcore, Amon, Snow şi Petrol.

Limun & K-lu formează un duo exploziv unde muzica nu mai are bariere iar trucurile şi ghiduşiile care sunt executate pe scena fac deliciul publicului.

Yuffa&Hardcore sunt cei mai de seamă reprezenţi ai scenei drum’n’bass din România. În cei 5 ani de carieră cei doi fraţi au urcat pe aceeaşi scenă cu Chase and Status, Shy Fx, JFB , Black sun Empire, Logistics, Audio sau Dub Fx.

În cei aproximativ 7 ani de activitate, Amon nu a fost ataşat niciunui gen muzical anume, dar a fost în totalitate dedicat muzicii. Rezidentul clubului The Ark a mixat pe aceeaşi scena cu DJ Marky, Andy Fletcher, Kormac, Matrix, Noisia şi Bailey.

Snow a fost invitat sa mixeze la cele mai căutate party-uri din ţara noastră, ajungând astfel să împartă scena cu artişti ca Pendulum, Chase & Status, Noisia, Friction, Sub Focus sau Black Sun Empire.

Petrol este o trupă de rock psychedelic care încă de la început s-a diferenţiat prin stilul muzical, bazat în mare parte pe improvizaţie, fără roluri fixe instrumentale.

B’ESTFEST 2011 se va desfăşura în primul weekend din luna iulie la Tunari, pe islazul lacului Pasărea. Festivalul este organizat de Emagic şi prezentat de Ciuc Premium şi Coca-Cola.