Godsmack, una dintra cele mai apreciate trupe americane de heavy metal, va concerta în premieră în România, pe 27 iunie 2015, la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, „1000hp”.

Pe parcursul a peste 20 de ani de activitate, trupa are la activ şase albume de studio, un EP „The Other Side”, o compilaţie „Good Times, Bad Times… 10 years of Godsmack” , un album live şi patru DVD-uri. Godsmack a reuşit o performanţă ieşită din comun: trei albume consecutive („Faceless” -­ 2003, „IV”­ – 2006 şi „The Oracle”­ – 2010) au intrat direct pe primul loc în prestigiosul clasament Billboard 200. De asemenea, grupul a înregistrat nouăsprezece hituri ajunse în Top 10, dintre care cincisprezece au fost în Top 5.

Solistul şi compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill şi toboşarul Shannon Larkin se vor întâlni cu fanii din România pentru a-i delecta cu piese precum „Whatever”, „Voodoo”, „Awake”, „The Enemy”, „I Stand Alone”, dar şi cu piese de pe „1000hp”, albumul apărut în august 2014.

Formaţia americană va concerta anul viitor la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume: Download, Rock im Park/Rock am Ring, Hellfest, Uproar Festival, Nova Rock, Rockville sau Graspop Metal Meeting.

Bilete Godsmack la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Godsmack din 27 iunie 2015 de la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Perioadă achiziţie Preţ
până pe 25 ianuarie 125 lei cumpără bilete
25 ianuarie – 27 iunie 145 lei cumpără bilete
27 iunie  160 lei cumpără bilete

Concertul Godsmack în România este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.