Trupa Godsmack anulează concertele pe care trebuia sa le susţină în Europa în perioada următoare, din cauza unor probleme de sănătate ale solistului vocal Sully Erna. Astfel, şi concertul de la Bucureşti, din cadrul Tuborg GreenFest powered by Rock The City, care era programat pentru 30 iunie 2012, a fost anulat.

Vezi programul complet al festivalului!

Solistul vocal al trupei Godsmack a fost examinat de medicii americani în legătură cu o serie de probleme la corzile vocale. Doctorii i-au recomandat să nu mai cânte în următoarele săptămâni, pentru a permite corzilor vocale să se vindece.

„Imi pare rău, Europa” spune cu regret Sully Erna. „Se pare că nu putem continua aici. Londra, ne-ai oferit un public aşa cum n-am avut de multă vreme… Belgia, ai fost de asemenea minunată. Cât despre restul Europei, unde n-am reuţit să ajungem de această dată, promit că vom încerca până vom reuşi!” a mai spus artistul.

http://www.youtube.com/watch?v=lfPpq2G1yxU

12 concerte programate în Europa, inclusiv în România au fost anulate, trupa Godsmack susţinând doar două concerte din turneul european în Anglia şi Belgia. Organizatorii vor face demersuri pentru reprogramarea concertului pentru o  dată viitoare.

Festivalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City se desfăşoară în perioada 29 iunie – 1 iulie 2012 la Complexul Romexpo din Bucureşti, iar printre trupele invitate se numără: Soulfly, Black Label Society, Machine Head, Within Temptation, The Cult, Evanescence sau Guns N’Roses.

Cumpara bilet

Biletele şi abonamentele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock the City 2012 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri cuprinse între 74,55 lei şi 244,95 lei pentru o zi de festival, iar abonamentele se pot cumpăra la 191,70 lei la Normal Circle, 287,55 lei la Gold Circle şi 479,25 lei la VIP.