Acest eveniment a avut loc in data de 31 May 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 mai 2014, de la ora 19:30, la Ateneul Român din Bucureşti are loc Gala Aniversară „Zamfir – 50 de ani pe scenă”.

50 de ani extraordinari pe scenă vor fi sărbătoriţi de maestrul Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi speciali într-o gală festivă. În cadrul evenimentului de la Ateneului Român cei prezenţi se vor bucura de expoziţii, decernari de premii şi distincţii, o sesiune de autografe şi momente aparte.

Pe scenă vor urca 150 de artişti care îl vor celebra pe Gheorghe Zamfir. Printre aceştia: violonistul Eugen Sârbu, Grigore Leşe, Dan Puric, Nicolae Licăreţ, Dumitru Fărcaş, Ştefan Popa-Popas, Stelu Enache, Bogdan Bradu, Vlad Miriţă şi multi alţii.

Expoziţia din foaierul Ateneului va fi şansa perfectă pentru fanii lui Gheorghe Zamfir să vadă viață artistică în imagini, viniluri, articole din presa vremurilor trecute, cărţi şi picturi personale, discuri de aur şi de platină, corespondenţă şi afişe.

Gheorghe Zamfir este unul dintre artiştii de seamă ai generaţiei sale. Cu o viaţă dedicată naiului şi folclorului românesc, maestru Gheorghe Zamfir este autorul a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic, a vândut peste 120 milioane de discuri pe toată planeta şi are peste 160 de albume înregistrate.

Bilete Gala Aniversară „Zamfir – 50 de ani pe scenă”

Biletele pentru Gala Aniversară „Zamfir – 50 de ani pe scenă” de la Ateneul Român sunt disponibile în reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro la preţuri ce variază între 160 şi 320 lei.