Acest eveniment a avut loc in data de 19 Jan 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 19 februarie 2013, Fritz Kalkbrenner va fi prezent în Kristal Glam Club din Bucureşti pentru un show live special ce face parte din turneul „Sick Travelling World Tour 2013„. Line-up-ul evenimentului va fi completat de Negru, Gully şi Mahony.

Fritz Kalkbrenner şi-a petrecut adolescenţa în Berlinul plin de muzică tehno de după căderea Zidului. Influenţele pe care le-a dobândit în acea perioadă, iubirea pentru soul şi vocea specială l-au făcut ca în 1997 să se hotărască să producă chiar el. 16 ani mai târziu, Fritz are la activ două albume de studio şi nenumărate single-uri şi EP-uri.


CONCURS: Câştigă invitaţii duble pentru această petrecere!

iConcert.ro şi Kristal Glam Club te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 18 ianuarie 2012, ora 15:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Câştigătorii sunt: Mihaescu Alina şi Dan Vatamaniuc.


Pentru promovarea albumului „Sick Travelling” lansat în 2012, Fritz a ales doar 41 de locaţii din toată lumea, printre acestea se găseşte şi clubul bucureştean.

Preţul unui bilet eachiziţionat în avans de pe www.myticket.ro este de 30 lei. Biletele achiziţionate la intrare în seara evenimentului vor costa 50 lei.