Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .

oldschoolnight

Joi, 25 iunie 2009 de la ora 22:00, Old School Night in Hala de Muzica din Bucuresti, alaturi de FreakaDaDisk si Faibo.

Cu aceasta ocazie, iConcert.ro si Hala de Muzica ofera 2 invitatii simple la eveniment. De data aceasta concursul se adreseaza doar utilizatorilor de Twitter. Doi din cei care ne vor da Follow pe Twitter (http://twitter.com/iconcert) vor castiga o invitatie simpla la eveniment. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti pe 24 iunie, ora 16.00. Mult succes!

FreakaDaDisk este membru al trupei Parazitii; a facut parte si din formatia Morometzii. Intra in trupa in luna aprilie 1999 – imediat dupa ce paraseste grupul Morometzii. Prin ’92 – ’93 a fost fascinat de arta scratch-ului – primul pick-up a fost un TEHNOTON – pe care a facut scratch-urile la piesa „Ucigasi in serie” a celor de la BUG MAFIA. Respectivul mixer a fost facut acasa dintr-o cutie de placute de frana din plastic si avea drept crossfader un buton de sonerie.

Printre artistii cu care a colaborat se numara BUG Mafia, Loredana, La Familia, Morometzii, RACLA, Don Baxter, Hi-q sau Nicola – fiind unul dintre cei mai prestigiosi DJ din Romania.

Intrarea : 25 lei

Hala de Muzica: Mihai Bravu 475, Bucuresti, locatia exacta.
Detalii si rezervari la 0727283477.