La câteva zile după confirmarea prezenţei trupei Asian Dub Foundation pe scena B’ESTFEST 2011, organizatorii anunţă două noi nume din line-up-ul festivalui. Flogging Molly şi House of Pain vor urca pe scena din B’ESTFEST CAMP în prima şi respectiv ultima zi de festival.

Trupa Flogging Molly a fost fondata în 1997 în Statele Unite de către Dave King. Dave şi colegii săi de scenă au devenit rapid cunoscuţi pentru stilul nonconformist, o combinaţie ieşită din comun de punk-rock şi ritmuri celtice. În cei aproape 14 ani de carieră, trupa şi-a câştigat fanii cu piese extrem foarte bune şi cu show-uri live de excepţie. Piese ca „Likes of You Again„, „Float” şi „Requiem For a Dying Song” vor putea fi ascultate live pentru prima oară la Bucureşti pe 1 iulie 2011.

Încă de la începutul anilor ’90, House of Pain este una din trupele care nu lipsesc din playlist-ul oricărui iubitor de hip-hop. „Jump Around” este una dintre cele mai îndrăgite piese ale trupei, imediat după lansare ea devenind un adevărat imn al petrecerilor de pretutindeni. Deşi a lansat doar trei albume, House of Pain este considerată ca fiind una dintre trupele etalon a hip-hop-ului cu influenţe celtice. La 20 de ani de la înfiinţare trupa a pornit într-un nou turneu, în cadrul acestui îi vom putea vedea pe scena B’ESTFEST 2011 pe 3 iulie.

Bilete B’ESTFEST 2011

Biletele pentru festivalul B’ESTFEST 2011 vor fi puse în vânzare pe 1 martie 2011 pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces:

Bilete în avans:
125 lei – bilet pentru o zi
265 lei – abonament pentru 3 zile
15 lei – voucher pentru acces în camping

Bilete începând cu 1 iulie 2011:
150 lei – bilet pentru o zi
285 lei – abonament pentru 3 zile (disponibile doar în prima zi de festival)
15 lei – voucher pentru acces în camping

Promoţie bilete:
În perioada 1 – 22 martie 2011, biletele vor putea fi achiziţionate la preţuri promoţionale, cu 20% reducere din preţul întreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc şi acces în camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga şi un voucher de 10 lei.

Aceasta este cea de-a patra ediţie a festivalului, însă este prima care va avea loc la B’ESTFEST CAMP, în zona de nord a Bucureştiului. B’ESTFEST 2011 este organizat de Emagic şi va avea loc în periada 1-3 iulie 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=U9Q0jPyrja0