Cea de-a doua ediție a festivalului NEVERSEA va avea loc pe plaja din Constanţa, între 5-8 iulie 2018, cu o zi în plus faţă de prima ediţie. Primele 5000 de abonamente pentru NEVERSEA 2018 se vor pune în vânzare miercuri, 7 februarie 2018, de la ora 12:00 până la ora 20:00. De asemenea, a fost lansat şi aftermovie-ul oficial al ediţiei de anul trecut.

Festivalul NEVERSEA se va desfăşura pe una din plajele din municipiul Constanţa, organizatorii având în acest moment autorizaţii pentru oricare din aceste plaje. Astfel, vor fi analizate toate aspectele care ţin de accesul participanţilor, fluidizarea traficului şi confortul comunității, urmând a se stabili în perioada imediat următoare care dintre aceste plaje este cea mai potrivită.

„După ediţia din 2017 am primit feedback incredibil din partea fanilor şi nu numai. Aşa ne-am dat seama şi am înţeles că cel mai mare festival de pe plajă din România a fost un real succes şi că merită o zi în plus şi artişti mai mulţi decât în 2017. Începând din acest an cei care intră în tărâmul fantastic NEVERSEA vor petrece 4 zile şi 4 nopţi de neuitat”, a declarat Bogdan Buta, general manager NEVERSEA.

Primele 5000 de abonamente la NEVERSEA 2018

Primele 5000 de abonamente pentru festivalul NEVERSEA 2018 se vor pune în vânzare miercuri, 7 februarie 2018, de la ora 12:00 până la ora 20:00.

Preţul acestora va fi de 399 de lei plus taxe, pentru abonamentele de acces general, şi de 900 de lei plus taxe, pentru abonamentele VIP. Preţul pentru abonamentele cu acces general urmează să crească, urmând să ajungă la 550 de lei plus taxe.

Abonamentele vor putea fi achiziţionate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com, iar cei care nu s-au înregistrat o pot face în continuare. Fiecare persoană înregistrată a primit pe e-mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 7 februarie, ora 12:00, prin care va putea achiziţiona maximum 4 abonamente.

Prima ediţie a festivalului NEVERSEA a fost un real succes, cu peste 153.000 de mii de participanţi din ţară şi din străinătate, în cele trei zile de festival. Peste 100 de artişti internaţionali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: Jason Derulo, Rita Ora şi Dua Lipa.

Cei mai mulți participanţi au venit din oraşele Bucureşti şi Constanţa, urmate de Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara. Din afara ţării, cei mai mulţi au venit din Marea Britanie, Germania şi Statele Unite ale Americii.

Impactul financiar asupra oraşului, după cele trei zile de festival, a însemnat o infuzie de capital de peste 20 milioane de euro, bani care au rămas în comunitatea locală. În medie, cei care au ajuns în Constanţa pentru festival au cheltuit 300 de euro pe cazare, mâncare şi alte cumpărături.