Între 20 şi 23 august 2015, în Ţara Făgăraşului (zona turistică Drăguş – Sâmbăta), în mijlocul naturii, pe o pârtie de schi înconjurată de pădure, are loc o nouă ediţie a festivalului In Transylvania. Waldeck, Subcarpaţi, Jaya the Cat, N.O.H.A., ROA, Lemon Bucket Orkestra, Airtist, Paiaka sau Pixels vor susţine concerte în cadrul festivalului.

La In Transylvania te rupi pentru câteva zile de realitate, chiar dacă accesul la festival este extrem de facil, iar zona beneficiază de peste 3000 de locuri de cazare. Asta desigur dacă nu alegi să vii cu cortul şi să te campezi în zona special amenajată a festivalului. Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare şi duşuri, iar accesul se va face în baza brăţării speciale de festival.

Zonele de after-party au o privelişte ameţitoare asupra Ţării Făgăraşului, iar terasele şi zone de hamace sunt perfecte pentru a te relaxa, a citi o carte bună sau pur şi simplu pentru a admira natura.

Program In Transylvania 2015

Joi, 20 august 2015

Paul Adrian*
Brody & Dr. Panda*
Godeanu*

Vineri, 21 august 2015

Pixels (RO)
Paiaka (FR)
Airtist (HU)
N.O.H.A. (DE)
ROA (RO)
Digital Love*
Brody & Dr. Panda*
Beat Junkz*
Primărie*
Sabdar*

Sâmbătă, 22 august 2015

Lemon Bucket Orkestra (CA)
Jaya The Cat (NL)
Waldeck (AT)
Subcarpaţi (RO)
Călin*
Beat junkz*
Pavlov*
Vygo*
Miazănoapte*

Duminică, 23 august 2015

Masterpiece (Tribute Metallica)
The R.O.C.K. (Tribute AC/DC)
Şupaul
Tasteful Indiecency
Tiberiu & Vayda*
Ielle*

*afterparty La Resistance DJ’S


Pe lângă activităţile de entertainment din incinta festivalului, la 100 de metri distanţă se află Aventura Parc Drăguş, un parc în care se găsesc 4 trasee de aventură de dificultate progresivă şi panouri de căţărare (pentru copii şi adulţi), teren de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborâri în tiroliana etc. Participanţii la festival vor beneficia de discount-uri în Aventura Parc Drăguş în baza brăţării de acces la festival.

Obiectivele turistice nu sunt nici ele de neglijat: pe o rază de câţiva km de mers agale sau cu maşina ajungi la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, Cetatea Făgăraşului, Herghelia Sâmbăta, satele săseşti specifice Trasilvaniei, Transfăgărăşanul, Bâlea Lac, Ştrandul Victoria. Creasta Munţilor Făgăraş oferă şi ea câteva trasee demne de luat în seama pentru amatorii de drumeţii.

Păstrând tradiţia, organizatorii festivalului – Asociaţia Padina Fest, au inclus în program şi o serie de competiţii sportive – Maratonul Transilvaniei fiind deja aşteptat de către iubitorii de ciclism.

Bilete şi abonamente Festivalul In Transylvania 2015

Biletele pentru festivalul In Transylvania se pot achiziţiona online de pe site-urile www.myticket.ro, www.easyticket.ro şi www.iabilet.ro, dar şi din reţeaua de magazine Diverta, reţeaua de magazine UMAN, agenţiile Perfect Tour, Magazinul Muzica (Bucureşti), Libraria Mihai Eminescu (Bucureşti), Senia, Sala Palatului (Bucureşti), la următoarele preţuri:

Joi, 20 august 2015 – 15 lei
Vineri, 21 august 2015 – 50 lei
Sambata, 22 august 2015 – 50 lei
Duminica, 23 august 2015 – 20 lei
Abonament Festival – 80 lei

Din data de 20 august 2015 va fi posibila achiziţionarea de bilete sau abonamente doar din zona de festival. Biletele pe zile vor avea acelaşi preţ, abonamentele vor fi 90 lei.