Fedde Le Grand şi Tujamo, doi dintre cei mai îndrăgiţi DJ la nivel mondial, cunoscuţi publicului român mai ales pentru prestaţia de la festivalul UNTOLD, revin la Cluj-Napoca în cadrul OVERNIGHT, pe 21 octombrie 2016. Show-ul face parte din cel mai nou concept de divertisment din Transilvania, care urmăreşte să aducă în România artişti de talie internaţională.

Cei doi artişti au urcat pe scena unora dintre cele mai prestigioase festivaluri şi se află în top 100 DJ MAG, cea mai prestigioasă publicaţie în domeniu care alcătuieşte în fiecare an topul mondial a celor mai apreciaţi DJ.

Fedde Le Grand este un DJ în vârstă de 38 de ani cunoscut pentru celebra sa piesă „Put Your Hands Up For Detroit” (2006). A fost adesea cap de afiş pentru marile festivaluri internaţionale şi a uimit publicul remixuri inedite ale unor piese din repertoriul artistilor precum Rihanna, Shakira, Michael Jackson, Coldplay. „Let Me Think About It”, ” Sparks”, „Immortal”, „Rhythm Of The Night” sunt cele mai populare melodii ale DJ-ului.

Fedde Le Grand îl va avea alături pe scena de la OVERNIGHT pe Tujamo, DJ-ul neamţ de 28 de ani, care s-a arătat îndragostit de publicul român. Artistul este producător de muzică electro-house şi este cunoscut, în special, pentru colaborarile sale cu DJ Tiesto. Şi-a început cariera acum mai bine de 10 ani şi a debutat pe piaţa cu hit-ul „WHO”.

OVERNIGHT este un eveniment organizat în cadrul celui mai complex festival de cultură din Transilvania, Transylvania International Music and Arts Festival, care reuneşte mai multe arte. La ediţia din acest an, în cele 18 zile de festival vor avea loc peste 20 de evenimente culturale cum ar fi: spectacole de teatru, concerte de muzică, stand up comedy, ateliere educaţionale şi expoziţii.

Bilete Fedde Le Grand şi Tujamo la Cluj-Napoca

Biletele pentru show-urile cu Fedde Le Grand şi Tujamo de la Cluj-Napoca, de pe 21 octombrie 2016, de la ora 21:00, se pot achiziţiona online de pe www.in-town.ro. Tichetele vor fi puse în vânzare de vineri, 7 octombire 2016, şi primele 1000 de bilete vor avea preţul de 70 de lei. După epuizarea acestora, costul biletelor va fi de 90 de lei până în ziua evenimentului, când preţul unui bilet va ajunge la 100 de lei.

Categorie Preţ primele 1000 buc Preţ normal Preţ în ziua evenimentului
Acces general 70 lei 90 lei 100 lei

OVERNIGHT este un eveniment organizat în cadrul celei de-a VI-a ediţie TIMAF (Transylvania International Music and Arts Festival).