Mâine, pe 21 martie 2012, legendarii de la Fates Warning vor concerta la Bucureşti, în clubul Jukebox Venue. Concertul va fi deschis de formaţia românească Voices of Silence.

Alături de Dream Theater şi Queensryche, trupa Fates Warning este considerată una dintre formaţiile care au iniţiat genul progressive metal.  În toamna lui 2012, membrii trupei vor lansa un nou album, marcând astfel revenirea Fates Warning în  aria sonică a pregressive metal-ului.

Accesul publicului se va face începând cu ora 19:30, urmând ca de la ora 20:00, norocoşii câştigători ai întâlnirii cu membrii formaţiei să aibe ocazia să vorbească cu ei. Tot de la ora 20:00, publicul va avea parte de concertul susţinut de Voices of Silence, până la ora 21:00. Va urma o pauză de aproximativ 30 de minute, după care Fates Warning va începe mult aşteptatul concert.

Important:

Este interzis accesul cu camere foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil).
Este interzis accesul cu camere video.
Este interzis accesul cu recipiente cu băutură, mâncare.
Este interzis accesul cu arme şi obiecte contodente, droguri.
Evitaţi să aduceţi bagaje voluminose!

Bilete Fates Warning

Biletele pentru concertul Fates Warning din clubul Jukebox pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro. Preţurile diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

68 lei până la data de 20 martie 2012
75 lei în ziua concertului 21 martie 2012 (doar la intrarea în club Jukebox, în limita biletelor disponibile)
Cumpara bilet

Foto: www.brasilmusicpress.com