Asociaţia fotografilor de concerte #FIND_US organizează, între 10-31 martie 2017, în clubul Fabrica din Bucureşti (Str. 11 Iunie nr. 50), o expoziţie de fotografie de concert. Vernisajul expoziţiei are loc pe 10 martie, începând cu ora 20:00, iar în cadrul acestuia formaţia RoadKillSoda va susţine un concert acustic.

Realizată cu sprijinul a 16 fotografi români acreditaţi la cele mai importante concerte din ţară şi nu numai, expoziţia cuprinde o colecţie de 48 de fotografii memorabile cu artişti precum: Alice Cooper, Iron Maiden, Rammstein, Brian May, Johnny Depp, Beth Hart şi mulţi alţii.

Expoziţia va dura 21 de zile, în perioada 10-31 martie, iar intrarea este gratuită.

Fotografiile expuse, un mix bazat pe diverse stiluri de muzica printre care rock, pop, spectacole de balet sau muzică clasică şi jazz, sunt semnate de următorii 16 fotografi: Mihai Max Anghel, Andy Biro, Vlad Buşcă, Cezar Cazan, Anca Dumitrescu, Miluţă Flueraş, Carlos Funes, Cătălin Ilniţchi, Gabriel Isac, Florin Matincă, Andrada Mihăilescu, Ştefan Tivodar, Mihai Vasilescu, Ciprian Vladuţ, Mihai Voicu şi Paul Voicu.

„Ne-aţi remarcat prezenţa la concerte, plimbându-ne mereu prin faţa scenei, pe parcursul primelor 3 piese din cadrul recitatului, încercând din răsputeri să surprindem cele mai bune momente, pe care apoi, sa le transformăm în fotografii demne de privit iar şi iar. Fie că fotografia de concert reprezintă pentru noi un job sau doar un hobby, dorinţa de a crea imagini care surprind esenţa muzicii este la fel de intensă” se arată în comunicatul de presă care anunţă expoziţia

#FIND_US este o asociaţie care doreşte să arate publicului viziunea fotografilor raportată la artistul care urcă pe scenă, la reacţiile acestuia şi la public. Scopul principal este înţelegerea complexităţii şi pasiunii care există în spatele obiectivului foto.

Motorul din spatele acestei serii de expoziţii este dorinţa de a arăta publicului pasiunea din spatele obiectivului, căutarea cadrului perfect, zecile de mii de ore de muncă depuse pentru fotografiile care mai apoi să-i bucure pe cei prezenţi la un eveniment. #FIND_US este un concept prin care organizatorii speră să dea naştere unei focalizări pentru pasiunea de a FI fotograf.