Acest eveniment a avut loc in data de 27 May 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 25 – 27 mai 2017, clubul Expirat din Bucureşti aniversează 15 ani de activitate, atât în Capitală, cât şi la Vama Veche. DJ Palotai, White Lies (DJ Set), Phil Hartnoll (Orbital) DJ Set, precum și o serie de artişti locali: Michi (Şuie Paparude), NotSoCommonDJ, Matei Oprina, George Chivu şi Călin sunt invitaţii aniversării.

Program concerte Expirat 15

Joi, 25 mai 2017
Palotai (HU)
Michi (Şuie Paparude) – DJ Set
NotSoCommonDJ

Vineri, 26 mai 2017
White Lies – DJ Set (UK)
Matei Oprina
George Chivu

Sâmbătă, 27 mai 2017
Phil Hartnoll (Orbital) – DJ Set (UK)
Călin
NotSoCommonDJ

DJ Palotai este unul dintre pionierii scenei maghiare de muzică electronică. Cunoscut pentru contribuţia sa în „Tilos Az Á”, unul dintre cele mai importante cluburi underground de la începutul anilor 90, dar şi ca membru fondator al primului radio civil independent, în 1991, „Tilos”. Un cunoscător al numeroaselor genuri muzicale, de la muzică clasică, jazz până la world music şi electronică, Palotai s-a făcut remarcat prin diversitatea muzicii sale. Repertoriul său este descris printr-un mix de punk, jazz, folk, afro, latino şi muzică electronică.

Britanicii de la White Lies se vor alătura aniversării cu un DJ set cu format deschis, care poate cuprinde de la Prince, Bowie, LCD Soundystem până la The Strokes.

DJ Phil Hartnoll (Orbital) este unul dintre cele mai proeminente personaje ale muzicii electronice britanice. Cunoscut pentru proiectul său Orbital, Phil a ajutat la introducerea mai multor elemente revoluţionare în muzica electronică. De peste 10 ani este cunoscut şi pentru cariera sa separată de DJ, abordând un mix de muzică house, tech-house şi disco-upbeat.

Bilete Expirat 15 la Expirat – Halele Carol din Bucureşti

Biletele pentru aniversarea Expirat 15, ce va avea loc între 25 – 27 mai 2017, sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iaBilet.ro, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ Pre-Sale Preţ la intrare
Bilet prima zi 20 lei 30 lei
Bilet a doua zi 40 lei 50 lei
Bilet a treia zi 40 lei 50 lei
Abonament trei zile 90 lei 90 lei