Agenţia de ticketing exclusivă pentru concertele Guns N’ Roses, din data de 21 septembrie 2010 şi Ozzy Osbourne, din data de 2 octombrie 2010, Eventim.ro a depistat existenţa unui număr de bilete false, care erau distribuite în piaţă prin intermediul unor web site-uri.

Ca atare, Eventim.ro a alertat poliţia pentru găsirea falisicatorilor. Aceştia au fost prinşi şi puşi sub acuzare pentru înşelăciune şi uz de fals. Aşa cum a facut în permanenţă, Eventim.ro anunţă că va supraveghea în continuare cu atenţie vânzarea de bilete, încercând să preîntâmpine astfel de situaţii.

Biletele Eventim sunt securizate atât prin cod de bare unic – care va fi scanat la intrarea la concert – dar şi prin multiple alte elememente. Ca atare, recunoaşterea biletelor originale devine simplă pentru reprezentanţii Eventim.ro. Pentru a fi sigur că nu cumpără bilete false, publicul trebuie să achiziţioneze bilete numai de la distribuitorii autorizaţi.

Publicului trebuie să achiziţioneze bilete exclusiv de la distribuitorii autorizaţi, pentru a nu fi înşelat. Este regratabil când oamenii plătesc bilete şi apoi nu pot intra la concert. Eventim îşi va păstra vigilenţa, dar descurajarea tentativelor de fraudă ţine în primul rând de deschiderea publicului faţă de recomandările noastre. Biletele la concertele Guns N’ Roses si Ozzy Osbourne se distribuie în exclusivitate prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro.” – spune directorul executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu.

Accesul la concert va fi permis numai persoanelor care deţin bilete valide. Toate biletele vor fi scanate la intrare.