Evanescence, una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe rock americane, revine în concert în România, pe 29 iunie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti, informează METALHEAD & BestMusic Live Concerts, organizatorii concertului. Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri speciale până la 1 februarie 2017.

Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004, pentru piesa „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” şi „Best Hard Rock Performance”.

„Fallen” (2003), primul album lansat de trupă, a rămas în topul preferinţelor fanilor, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. „Fallen” este şi unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reuşit să rămână în top Billboad 200 pentru mai mult de un an.

„The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” şi „Sweet Sacrifice”, iar albumul „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a primit Aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Muzica formaţiei Evanescence poartă o paletă întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Primul concert al trupei Evanescence în România a avut loc pe 1 iulie 2012, în cadrul festivalului Rock the City, şi s-a desfăşurat la Romexpo din Bucureşti.

Bilete Evanescence la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Evanescence îl va susţine pe 29 iunie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, dar şi de perioada de achiziţionare.

Categorie Earlybird* Presale La intrare
Categoria A 250 lei 300 lei bilete
Categoria B 170 lei 200 lei bilete
Categoria C 140 lei 170 lei 200 lei bilete

Au fost puse în vânzare şi pachete speciale VIP Meet & Greet care conţin: bilet categoria B în faţa scenei, Meet & Greet, poză cu trupa, o cutie inscripţionată, un afiş cu autograf şi un badge VIP laminat. Acestea sunt vândute direct de managementul artistului prin www.iabilet.ro la preţul de 850 lei. Numărul lor este limitat la 40 de bucăţi.

Harta locurilor concert Evanescence la Arenele Romane

Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K şi E
Categoria B: fară loc în faţa scenei
Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B şi în Arenă

Promoţia Earlybird este valabilă până pe 1 februarie 2017, iar Presale până pe 29 iunie 2017.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoţiţi, în baza unui bilet valid. Copiii sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Numărul de bilete din categoriile A şi B sunt limitate la 700 de bucăţi din fiecare categorie.

Concertul Evanescence de la Bucureşti este un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.