În perioada 8-10 august 2019, pe plaja dintre Venus şi Saturn, se va desfăşura cea de-a opta ediţie a evenimentului Europa FM Live pe Plajă. Delia, Irina Rimes, Ioana Ignat, Antonia, Smiley și VAMA se numără printre artiști care vor cânta pe scena amenajată la malul Mării Negre în cele trei zile de spectacol. Intrarea este gratuită.

Vestitul eveniment de pe litoralul românesc, Europa FM Live pe Plajă, a ajuns deja la a opta ediție și promite și în acest an un show plin de surprize și muzică live de calitate. Varietatea de genuri muzicale va fi prezentă și în acest an pe scenă unde vor urca atât artiști celebri din zona pop, dance și rock, cât și trupe din zona underground.

Program Europa FM Live pe Plajă 2019

Joi, 8 august 2019

VAMA
Les Elephants Bizarres
Grimus
Toulouse Lautrec
The Mono Jacks
Byron
GRAMOFONE
ALEX & THE FAT PENGUINS

Vineri, 9 august 2019

Alina Eremia
The Motans
Irina Rimes
Delia
Voltaj
Lidia Buble
Randi
Edward Sanda
Ioana Ignat
Smiley
Sore
Feli
Jean Gavril
JO
Seredinschi
Cabron
Dorian

Sâmbătă, 10 august 2019

Vunk
Antonia
Dj Project
Vanotek
Carla’s Dreams
Bere Gratis
Lora
Liviu Teodorescu
Nicole Cherry
Adda
Jurjak

Mai mult, în acest an, s-a organizat și o sesiune de transmisiuni live la radio Europa FM, de-a lungul întregii veri, în care artiștii invitați au vorbit despre piesele lor și au decis împreună cu fanii lor care va fi playlist-ul pentru eveniment. Printre cei care au luat parte la acest proiect se numără: Carla’s Dreams, Antonia, VAMA, Nicole Cherry, Smiley, Irina Rimes și JO.

Ca în fiecare an, accesul la evenimentul Europa FM Live pe Plajă 2019 va fi gratuit, fără restricţii legate de vârstă.