Acest eveniment a avut loc in data de 17 May 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 17 mai 2014, începând cu ora 22:00, Etherwood & MC Wrec, Ayah Marar LIVE şi Sukh Knight vor mixa la Arenele Romane din Bucureşti. Suportul local este oferit de LMK (Galaţi) şi DUBMUNK (Braşov). Visuals: VLC şi Black Pixel.

Program arena dnb

22:00 – 23:30 – DUBMUNK
23:30 – 01:00 – ETHERWOOD & MC Wrec
01:00 – 01:40 – AYAH MARAR live (including support)
01:45 – 03:15 – SUKH KNIGHT
03:15 – 05:00 – LMK

Etherwood este cea mai nouă adiţie a label-ului Med School şi unul dintre cei mai promiţători tineri producători din ziua de azi. Student atent al drum and bass-ului atmosferic, Woody a captivat deja imaginaţia a mii de fani din jurul lumii prin compoziţiile liquid sincere şi emotive.

Cu doar doi ani de activitate în spate a câştigat titlurile de  Best Newcomer DJ şi Best Newcomer Producer la  prestigioasele Drum and Bass Awards 2013,  iar viitorul arată cel puţin la fel de strălucit pentru Etherwood.

Regina incontestabilă a UK bass, cu o vechime de peste 10 ani în scena muzicală, Ayah Marar excelează în toate domeniile în care e activă: cântă, compune, este DJ, MC, gazda unui show de radio şi are propriul ei label. Este cel mai cunoscută pentru piesele cu Calvin Harris, Camo & Krooked şi Example.

Ambasadoarea drum and bass în scena mainstream, s-a păstrat de-a lungul timpului în atenţia fanilor de pretutindeni.

Încă de la început Sukh Knight şi-a creeze propriul blend de grime cu influenţe asiatice, fiind unul dintre puţinele sound-uri de acest fel şi uşor de recunoscut în cadrul oricărui set. În producţiile sale, dubstepul şi drum and bass-ul se întâlnesc cu percuţii şi vocaluri asiatice.

Nou-lansatul EP „Tha Knight Shift” punctează un alt moment de referinţă în era de maturitate a cavalerului grime care pare abia să fi început.

Bilete Etherwood & MC Wrec, Ayah Marar LIVE şi Sukh Knight la Arenele Romane

Brăţările care permit accesul la eveniment se pot achiziţiona în avans la preţul de 25 de lei de la magazinul Boarder’s din Bucureşti, iar în seara petrecerii vor fi la preţul de 35 lei.