S-a lansat Entertix, cea mai nouă reţea de ticketing din România. Entertix pune la dispoziţie bilete şi abonamente pentru cele mai importante concerte şi festivaluri din ţară. Chiar de la lansare, pe www.entertix.ro pot fi achiziţionate în premieră abonamente pentru festivalul Electric Castle 2018, bilete pentru show-ul Star Wars Live in Concert – A New Hope, iar în perioada următoare va începe vânzarea pentru festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA.

Entertix înseamnă peste 30 de ani de experienţă şi inovaţie însumaţi de membrii echipei sale în ticketing şi live entertainment. O echipă sudată, care în ultima decadă a contribuit major la construirea, dezvoltarea şi actualizarea procesului de vânzare de bilete pentru mii de evenimente anual, din toate domeniile. Fie că este vorba de cele mai mari festivaluri din România, concerte în Piaţa Constituţiei sau pe stadioane, spectacole în Sala Palatului sau Sala Polivalentă Cluj, competiţii sportive de prim rang şi evenimente culturale cu renume internaţional, echipa Entertix a reuşit de fiecare dată să ofere atât clienţilor, cât şi organizatorilor, cele mai bune servicii. – se notează în prezentarea proiectului Entertix

Entertix CareFree

Pe lângă serviciul standard de ticketing, Entertix pune la dispoziţie opţiunea de a renunţa la participarea la un eveniment, pentru un cost suplimentar de 5% din valoarea biletelor. Serviciul se aplică şi în cazul în care evenimentul a fost anulat, modificat sau organizatorul intră în insolvenţă. Serviciul CareFree trebuie activat cu cel puţin 10 zile înainte de eveniment şi acoperă exclusiv contravaloarea biletelor, nu şi a eventualelor taxe ce au fost achitate în momentul plasării unei comenzi.

Prima pagina Entertix.ro

Metode de plată, metode de livrare şi servicii pentru organizatori

Biletele achiziţionate din platforma Entertix pot fi achitate atât prin transfer bancar, online cu cardul, cât şi ramburs, la punctele Entertix.

Ticketele achiziţionate pot fi trimise prin email sub formă de E-ticket (print at home), livrate prin curier sau ridicate de la punctele Entertix. Pentru început, reţeaua Entertix are deja puncte de ridicare în Mega Mall Bucureşti, Promenada Mall Bucureşti, Iulius Mall Cluj-Napoca şi la Casieria Teatrului Naţional Timişoara.

De asemenea, Entertix oferă servicii de consultanţă pentru organizatorii de evenimente în tot ce ţine de partea de ticketing a unui eveniment (preţuri, alocări, onsale, estimari, dinamică şi multe multe altele), pachete de marketing de bază în canalele noastre de vânzare, servicii de control acces şi vânzare la intrare, servicii de înregistrare şi depunere deconturi, tipărire invitaţii sau bilete, acces în timp real la rapoarte de vânzare şi statistici, mecanisme rapide de decontare, consultanţă în ce priveşte strategia de promovare şi pachete de marketing suplimentare.

Citeşte despre: