Anul acesta, trenul muzical (Electric Train) va duce sute de tineri pe ruta Bucureşti – Bonţida, către festivalul Electric Castle. Timp de 15 ore şi 525 de kilometri, Electric Train va găzdui o petrecere Silent Disco în mişcare. Alături ne vor fi Golan – DJ Set, Electric Brother, The Model, Silent Strike şi Dan Basu & friends. Cei care vor prindă un loc în tren trebuie să participe la un concurs organizat de căte Beck’s.

Electric Train va pleaca pe 13 iulie 2016 din Gara de Nord şi va ajunge la festival în dimineaţa zilei de 14 iulie. Electric Castle are loc în perioada 14-17 iulie şi înseamnă: Skrillex, Sigur Rós, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Rusko, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari şi mulţi alţii.

Trenul a fost anunţat în cadrul unui eveniment ce s-a desfăşurat pe 17 iunie, la Gara de Nord. Pentru câteva minute, gara din Bucureşti s-a transformat în scena unei simfonii electronice, sub bagheta unui artist neconvenţional – Electric Brother. Viori, viole, tobe şi chitări electrice au spus povestea comunităţii #525KmDeMuzica.

Simfonia electronică de la Gara de Nord
Simfonia electronică de la Gara de Nord

Simfonia electronică din Gară este momentul culminant al unei petreceri urbane în mişcare, ce a durat 6 zile, în Bucureşti. Începând de duminică, 12 iunie, zeci de tineri cu căşti verzi – amintind conceptul ce se va regăsi pe tren – „silent disco”, au ascultat muzică şi au dansat în staţii şi mijloace de transport în comun, promovând un party de #525KmDeMuzica.

Câştigă un loc în Electric Train

Pentru a câştiga un loc în trenul muzical, fanii berii Beck’s trebuie să introducă codurile de sub capac în contul lor de pe platforma www.becks.ro, până adună 70 de puncte. Astfel, aceştia vor primi pachetul compus din: abonament pentru cele 4 zile de festival Electric Castle (14-17 iulie), bilet în trenul muzical Beck’s, pe ruta Bucureşti – Bonţida (party cu DJ’s, mâncare şi bere) şi bilet de întoarcere, cu trenul, de la Bonţida la Bucureşti, la finalul festivalului.

Biletele şi abonamentele pentru Electric Castle Festival sunt puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi au preţuri de 171,72 lei (bilet de o zi) şi de la 430, 92 lei (abonament 4 zile).