La mai puţin de trei luni după încheierea celei de-a cincea ediţii a festivalului Electric Castle, organizatorii anunţă că Electric Castle 6 va avea loc între 18 şi 22 iulie 2018. Primele abonamente pot fi achiziţionate la un preţ special pe 11 şi 12 octombrie 2017. Între timp, fanii nostalgici ai festivalului pot vedea aftermovie-ul ediţiei din acest an, care tocmai a fost lansat.

Vezi galeria foto din ziua 0primaa douaa treia şi ultima zi de festival!

Abonamentele pentru Electric Castle 2018 vor putea fi achiziţionate în trei perioade de vânzare: Early Bird, Winter Sale şi Spring Sale. Primele abonamente vor putea fi cumpărate pe 11 şi 12 octombrie 2017, la preţul special de 299 lei + taxe, de pe site-ul oficial al festivalului şi din reţelele partenere.

Campaniile Winter Sale şi Spring Sale vor avea loc în lunile decembrie, respectiv martie, şi doar 6000 de tichete vor fi disponibile spre vânzare în cadrul fiecărei campanii. Preţul integral al unui abonament va fi de 549 lei + taxe.

Deşi, pentru moment, organizatorii nu au făcut public niciun nume din line-up-ul Electric Castle 6, peste 5.000 de fani s-au arătat deja interesaţi de festival, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Electric Castle 2017 a avut loc între 13 şi 16 iulie, la Castelul Banffy din Bonţida, judeţul Cluj, şi a avut ca headliner-i pe Deadmau5, ZEDD, Paul Van Dyk, Alt-J şi Franz Ferdinand.

Cea de-a cincea ediţie a fost cea mai mare de până acum, cu un spaţiu mult mai generos şi cu un line-up destul de variat. Festivalul a strâns în cele cinci zile aproape 175.000 de participanţi, la cele 9 scene amenajate. Ediţia din acest an s-a remarcat şi prin lipsa ploii, care a ocolit festivalul renumit pentru vremea urâtă.

Line-up-ul i-a cuprins pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy şi care, anul acesta, a ieşit deja cu două albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat în Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelaţiile momentului în indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferică dar şi pentru spectacolul pe care îl creează pe scenă, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus şi mulţi alţii.