În această vară, distracţia se simte în natură pentru că, între 31 iulie şi 4 august 2013, Padina Fest îşi instalează scena pe Platoul Padina din Munţii Bucegi.

Află mai multe detalii despre Padina Fest 2013!

Şi la cea de-a patra ediţie, festivalul atrage publicul nu doar prin muzică, ci şi prin activităţi montane şi de ecologizare, mult sport, workshopuri şi alte surprize.

Vineri, 2 august, dintre munţi se vor auzi sunete balcanice cu Dubioza Kolektiv pe scenă. Formaţia din Bosnia vor pune românii la dans pe ritmuri de chitară, tobe şi saxofon. Dubioza Kolectiv s-a format pentru a demonta stereotipurile despre viaţa din Balcani, aşa că piesele celor opt artişti promovează pace, toleranţă şi înţelegere.

Tot în aceeaşi zi, muzica se aude cu accent de Chişinău. Rock-ul alternativ vine de această dată de la Alternosfera, adică trupa din Republica Moldova formată de doi liceeni în 1998, dar care până în prezent a căpătat sunete de tobe, clape, chitară şi bas. Artiştii Alternosfera s-au impus mai ales prin „Oraşul 511”, primul lor album, lansat în mai 2005 şi denumit după garajul nr. 511 în care făceau repetiţii.

Weekendul de la Padina Fest se deschide în forţă cu câştigătorii „Creole World Music Awards”, adică Al Jawala, care vor cânta pe 3 august alături de partenerii lor de călătorie de la trupa românească URMA. Pe tot parcursul festivalului vor ajunge în faţa microfonului Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation şi Perfect Zero for Infinity.

Padina Fest, de la muzică la aventură

Cum întregul eveniment este un cocktail de activităţi, la ediţia din această vară se vor auzi în premieră replici actoriceşti. Compania de teatru D’aya va pune pe scenă o piesă semnată de regizoarea Chris Simion, despre care organizatorii vor oferi mai multe detalii în curând.

Cicliştii vor face faţă naturii şi se vor întrece iarăşi la Maratonul Bucegilor, organizat într-un cadru spectaculos până la altitudinea de 2000 de metri, iar amatorii de trail running îţi pot testa rezistenţa picioarelor la competiţia Direcţia Omu, în care concurenţii trebuie ajungă în alergare pe Vârful Omu şi să termine cursa la punctul de plecare de la Padina.

Bilete Padina Fest 2013

Mii de oameni aleg anual Padina Fest pentru că este singura combinaţie de muzică, aventură şi sport şi grijă pentru natură din ţară. Evenimentul se deschide miercuri, 31 iulie, de la ora 18:30.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua www.myticket.ro la următoarele categorii de preţ:
Abonament: 39 lei
Joi (1 august): 10 lei
Vineri (2 august): 20 lei
Sâmbătă (3 august): 25 lei