Acest eveniment a avut loc in data de 18 Oct 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 18 octombrie 2014, de la ora 22:00, arena dnb prezintă Dub Police 10 anniversary party cu Caspa, Brookes Bros, Jenna G live şi Ethic. Alături de ei îi vom vedea şi pe Mighty Boogie, Sour şi MC Vapor cu băieţii de la VLC şi Black Pixel la visuals.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Dub Police 10 anniversary party

Completează formularul de mai jos până sâmbătă, 18 octombrie 2014, ora 12:00, şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Alina Marinescu şi Tanasoiu Vlad Andrei. Felicitări!


Caspa este mereu legat de evenimentele majore din dubstep. La începutul anilor 2000 a făcut parte din echipa radio-ului pirat Rinse FM, care a introdus mişcarea dubstep în vieţile tuturor ascultatorilor de muzică underground. Renumita trupa Prodigy l-a ales pe Gary să le fie supporting act în turneele lor din anii 2012 şi 2013. În 2009 Caspa a fost primul DJ de dubstep din lume care a pus muzică în Ibiza, la invitaţia legendarului Pete Tong. Ca producător, a remixat Depeche Mode, Deadmau5, Buraka Som Sistema, Swedish House Mafia, Ludacris.

Cele trei label-uri ale sale, Storming Productions, Sub Soldiers şi Dub Police însumează peste 500 de piese şi 11 albume semnate de cele mai interesante nume din scenă. În 2014 Dub Police serbează 10 ani de când este una dintre cele mai solide şi coerente surse de dubstep autentic, adunând cei mai fresh şi exciting artişti noi şi consacraţi. Piese precum „Cockney Violin” sau remixul piesei lui TC „Where’s My Money” demonstrează că Gary este o forţă unică şi de neoprit, una dintre cele mai puternice prezente din scena muzicală globală.

Jenna G, regina incontestabilă a drum and bass-ului, revine la arena dnb după ce data trecută şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de noi. Originară din Manchester, Jenna şi-a început cariera cântand cu artişti ca JD de la So Solid, Danii Minogue sau Craig David, fiind astfel remarcată de BBC 1Xtra. Timp de câţiva ani a fost gazda propriei sale emisiuni, perioadă în care i-a avut invitaţi pe artişti celebri ca Beyonce, Quentin Tarantino, Josh Hartnett, Common, Paul Giamatti sau Simon Pegg, printre alţii.

Jenna G a lansat piese cu cei mai importanţi artişti, de la Netsky, Logistic, Doctor P, Zed Bias, Chase & Status la The Qemists, dBridge, Artificial Intelligence la Goldie, The Shapeshifters, Friction şi mulţi alţii. Stilul ei vocal unic, soulful şi deep, alăturat talentului de textier şi compozitor fac din Jenna o prezenţă remarcabilă în drum and bass-ul contemporan.

Brookes Brothers este unul din cele mai respectate duo-uri de drum and bass, cu o istorie de peste un deceniu. Cei doi fraţi sunt cunoscuţi pentru beat-urile liquid, infuzate cu soul şi disco prezente în toate materialele lor discografice. De la unul din hiturile anului 2006, „Verano”, colaborare cu vechiul prieten Subfocus până la clasicul „Teat You Down” şi cel mai nou release alături de Chrom3, Brookes Brothers s-au menţinut în atenţia publicului iubitor de drum and bass. „Carry Me On” a primit generoasa distincţie „Hottest Record in the World” a lui Zane Lowe, tronând topurile BBC Radio 1 şi 1Xtra, şi atingând chiar locul 7 în UK Independent Charts.

Biletele în avans costă 25 lei (disponibile la magazinul Boarder’s din Bucureşti), iar la poartă, în seara petrecerii vor fi 35 lei.