DJ Marika va mixa la afterparty-ul care va avea loc în The Ark după show-ul lui Andy Fletcher din 29 ianuarie 2011. Inaintea fostului membru al trupei Depeche Mode la platane va urca Amon.

Amon este DJ-ul rezident în The Ark şi este adesea asociat cu scena drum and bass şi dubstep din România. Coordonatele set-urilor sale se adapteaza fiecarei petreceri, fiecarei locatii, in functie de “vibe”. Totusi, in mix-urile sale se resimt adesea influente funky, breaks, drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance.

După DJ set-ul electrizant al lui Andy Fletcher la platane va urca unul dintre cei mai cunoscuţi DJ români. DJ Marika (Florin Marica) este unul dintre cei mai mari promotori ai fenomenului underground din ţara noastră din anii ’90. Experienţa sa de DJ la unele dintre cele mai cunoscute posturi de radio din România, dar şi dorinţa sa de a îşi perfecţiona în permanenţă seturile l-au pe Florin Marica într-unul dintre cei mai apreciaţi DJ români.

Evenimentul din The Ark Underground este prezentat de Burn Studios. Preţul unui tichet este de 50 de lei, iar accesul publicului se va face începand cu ora 21:00.

Citeşte despre: , , , ,